6 Ekim 2019 Pazar

Olympiacos 2.ligde siftahı yaptı

Geçtiğimiz sezon Yunanistan basketbolundaki kaos süreci sonunda, birden fazla maça çıkmadığı için ligden düşürülen Olympiacos 2.ligdeki ilk maçına gençlerden kurulu bir kadro ile çıktı. Birkaç tecrübeli A2 Lig oyuncusuna, çoğunluğu 20 yaş altı oyuncularla takviye yaparak sahaya çıkan Olympiacos Tritonas Sepolion karşısında zorlanmazken, ilk yarısını 46-26 önde tamamladığı maçı 72-56 kazandı. 

Aleksej Pokusevski - Olympiacos

Olympiacos'ta bu sezon takıma katılan Andreas Petropoulos 17 sayıyla en skorer oyuncu olurken, Vangelis Tzolos 15, 17 yaşındaki genç Sırp yıldız adayı forvet Aleksej Pokusevski 12 sayı, Petros Melissaratos 11 sayı ve 21 yaşındaki Yunan altyapı milli takım oyuncusu Vassilis Christidis de 10 sayıyla galibiyette rol oynayan diğer isimler oldular. 

3 yorum:

  1. Hasan Büyük6 Ekim 2019 21:10

    Hem Yunanistan ligi hem de Euroleague’te boş bir sezon geçiriyorlar. Bu sezonu yapılanma amaçlı geçirecekler gibi gözüküyor.

    YanıtlaSil
  2. Yunan ligine b takımıyla katılıyor Oly. Pokusevski bu takımda pişecek büyük ihtimalle. Seneye güveni yerinde ve gelişmiş olarak A takıma dahil olmasını bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel nokta. Sırp yıldız adayı Pokusevski Olympiacos'un büyük şeyler beklediği bir oyuncu. Gelişimini iyi planlayabilirlerse birkaç seneye Euroleague seviyesinde önemli bir isim olur ya da NBA'in yolunu tutar.

      Sil