21 Ekim 2019 Pazartesi

Bundesliga'da Merlins Crailsheim sürprizi

Almanya Basketbol Ligi EasyCredit Bundesliga'da ilk dört hafta geride kalırken HAKRO Merlins Crailsheim ilk dört haftayı namağlup tamamlayarak sürpriz bir şekilde zirvenin ortağı oldu. Geçtiğimiz sezonu 34 maçta 9 galibiyetle düşme hattının sadece bir sıra üzerinde tamamlayabilen HAKRO Merlins Crailsheim bu sezona yaptığı dikkat çekici başlangıçla zirvenin üç ortağından biri haline geldi. Bundesliga'da ilk dört haftayı yenilgisiz kapatmayı başaran diğer iki takım ise ALBA Berlin ve Bayern Münih. 

Javontae Hawkins - HAKRO Merlins Crailsheim

HAKRO Merlins Crailsheim bu sezonun ilk maçında JobStairs Giessen 46ers'ı 108-92 mağlup ederken, takip eden maçlarda önce medi Bayreuth'u 83-76, ardından Telekom Baskets Bonn'u 114-82 ve son olarak da bu haftasonu BG Göttingen'i 83-57 mağlup etti. 18.8 sayı ortalamasıyla takımın skor lideri olan Javontae Hawkins ve 17 sayı ortalamalı Sebastian Herrera'nın sürüklediği HAKRO Merlins Crailsheim maç başına 97 sayı ortalamasıyla aynı zamanda da Bundesliga'nın en skorer ekibi durumunda bulunuyor.

EasyCredit Bundesliga'da bu hafta sonu s.Oliver Wurzburg deplasmanından 110-82'lik bir galibiyetle dönen Alba Berlin ve EWE Baskets Oldenburg'u deplasmanda 90-83 mağlup eden Bayern Münih de dört galibiyetle HAKRO Merlins Crailsheim ile beraber namağlup olarak zirvede yer alıyorlar. EasyCredit Bundesliga puan durumuna ligin resmi sayfasından ulaşabilirsiniz. 

0 comments:

Yorum Gönder