16 Temmuz 2015 Perşembe

Nostalji: Shaq yeni bir istatistik kategorisi yaratıyor: Broken Backboards (Video)

Shaquille O'Neal'ın çaylak sezonu... Orlando Magic Phoenix Suns deplasmanında... Çemberden seken topu smaçla tamamlayan Shaq potayı kırıyor ve takım arkadaşı Skiles'ın smaç basabileceği bir seviyeye getirerek oyunun durmasına neden oluyor. Yayıncı kuruluş ise istatistik kategorisine hemen yeni bir kolon daha açıyor. Beraber izleyelim...



8 yorum:

  1. Dün gibi hatırlıyorum bu hareketi. O zamanlar ilk yıllardında daha atletik bir Shaq vardı. Yine de inanılmaz güçlüydü.

    YanıtlaSil
  2. seni unutmayacağız zaman zaman potaları kıran, bazen de taraftarların üstüne uçan koca yürekli koca adam

    YanıtlaSil
  3. seni unutmayacağız. zaman zaman potaları kıran bazen de taraftarların üstüne atlayan koca yürekli koca adam

    YanıtlaSil
  4. bunu unutmuştum. shaq o zamanlar şimdiki haline göre bildiğin çubuk kraker herifin tekiymiş

    YanıtlaSil
  5. adamım ya kırmadığı pota yıkmadığı rakip kalmadı. seviyorum seni koca adam

    YanıtlaSil
  6. Shaq sen nasıl bir hayvansın yaaa.. Hey gidi günler. Basketbolda eski günleri özledim. Shaq Kobe La Lakers günlerini özledim. Bazen mazi niyetine eski maçları izliyorum da asıl keyif o zamanmış yaa. Şimdiki oynanan basketbolsa o zamanki oynananlar neymiş hayret ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçen nba arşivi diye belgesel izlemiştim aynen oradan eski maçlardan kesitler sunmuşlar. muaazzm ötesi ya şimdi izlediklerimiz kuru kuru zevksiz.

      Sil
  7. Shaquille o'nail benim favori oyuncumdu harikaydı maclarini kaçırmadım o zamanlar NBA nin çaylak oyuncusu diyorlardi. Güzel bir videoydu tskler hocam kolay gelsin

    YanıtlaSil