1 Ekim 2019 Salı

Galatasaray Doğa Sigorta 7 Days Euro Cup'a galibiyetle başladı

Galatasaray Doğa Sigorta 7 Days Euro Cup'taki ilk maçında İtalya'da konuk olduğu Dolomiti Energia Trento'yu 70-64 mağlup ederek bu sezonki Avrupa mücadelesine iyi bir başlangıç yaptı. Karşılaşmaya 32-11'lik bir ilk çeyrek performansıyla başlayıp, maç sonuna kadar bu farkın avantajını iyi kullanan sarı kırmızılı temsilcimiz, final periyodunda farkın 3 sayıya kadar inmesine engel olamasa da, Aaron Harrison'un son 2 dakika içinde gelen kritik 5 sayısıyla sahadan galip ayrılmasını bildi. 

7 Days Euro Cup | Galatasaray Doğa Sigorta - Lazeric Jones

Karşılaşmaya Greg Whittington'un skorer oyunu ve takım olarak yüksek hücum yüzdesiyle başlayan Galatasaray ilk çeyreği 32-11 önde geçerken, ilk 10 dakikada 6/8 üç sayı isabeti yakaladı. Pota altında Zach Auguste ve Ege Arar'ın sayılarına Aaron Harrison'dan da katkı gelince devreyi 51-34 önde tamamlayan sarı kırmızılılarda Auguste ve Ege'nin kaçırdığı serbest atışlar farkın daha da açılmasına engel oldu. 


Üçüncü çeyreğe 7-0'lık bir seriyle başlayan Dolomiti Energia Trento farkı yavaş yavaş kapatıp final periyoduna girerken tek hanelere kadar indirmeyi başardı: 51-60. Final periyoduna da 6-0'lık bir seriyle başlayıp farkı 3 sayıya kadar indiren İtalyan ekibi karşısında son 3 dakika içinde savunmasını sertleştiren Galatasaray rakibinin hızını büyük ölçüde keserken, Lazeric Jones ve Aaron Harrison'un kaydettiği sayılarla sahadan 70-64 galip ayrıldı ve 7 Days Euro Cup'a galibiyetle başladı. 

Galatasaray Doğa Sigorta'da son iki dakikadaki kritik 5 sayısıyla galibiyette büyük rol oynayan Aaron Harrison 5/9 üç sayı isabeti - 20 sayı - 3 asist ve Greg Whittington 18 sayı - 8 ribaunt - 3 asist - 3 top çalmayla en etkili isimler olurlarken, Zach Auguste 10 sayı - 10 ribauntla double-double yaptı. İlk çeyrek 32, ikinci çeyrek ise 19 sayı kaydeden sarı kırmızılılar, hücumda çok zorlandıkları ikinci yarının tamamında 19 sayıda kaldılar. 

0 comments:

Yorum Gönder