28 Ekim 2019 Pazartesi

Liga Endesa'da Real Madrid zirvede

İspanya Basketbol Ligi Liga Endesa'da 6. hafta maçları tamamlanırken, sahasında BAXI Manresa'yı 94-74 mağlup eden Real Madrid namağlup liderliğini sürdürdü. Hafta içinde Turkish Airlines Euroleague'te Anadolu Efes'e farklı mağlup olan Real Madrid, bu yenilginin moral bozukluğunu sahasında BAXI Manresa karşısında aldığı farklı galibiyetle atarken, Real Madrid'te 18 sayı - 5 ribauntla Gabriel Deck, 17 sayı - 5 asistle Sergio Llull ve 16 sayı - 4 ribaunt - 2 blokla Walter Tavares galibiyetin mimarları oldular.

Sergio Llull - Gabriel Deck - Real Madrid

Liga Endesa'da haftanın zirve yarışındaki en kritik maçında sahasında Barcelona'yı konuk eden Casademont Zaragoza Robin Benzing ve Jerome Seeley'in 15'er sayısıyla güçlü rakibini 89-83 mağlup ederken, altıncı maçında beşinci galibiyetini elde etti ve Real Madrid'i yakın takibini sürdürdü. Nikola Mirotic ve Brandon Davies'in 21'er sayısına rağmen sahadan mağlup ayrılan Barcelona ise iddialı girdiği sezondaki ikinci mağlubiyetini almış oldu.


Aynı Barcelona gibi haftaya tek yenilgiyle giren San Pablo Burgos sahasında Valencia Basket karşısında 62-93 gibi farklı bir mağlubiyet alırken, Fuenlabrada'yı 92-80 mağlup eden Retabet Bilbao Basket ile birlikte 4 galibiyet - 2 mağlubiyetle ilk beş sıra içinde yer aldılar. Liga Endesa'da haftanın sonuçları ve güncel puan durumuna ise bu linkten ulaşabilirsiniz. 

0 comments:

Yorum Gönder