26 Ekim 2013 Cumartesi

Cimbom İzmir’de yenilgiyle tanıştı

Perşembe günü Turkish Airlines Euroleague’de Yunan Olympiakos’a karşı kaybeden Galatasaray Liv Hospital, bugün de Beko Basketbol Ligi’nde yenilgiyle tanıştı. Bu kez de Ege’nin bir diğer yakası İzmir’den Aliağa Petkim karşısına çıkan sarı kırmızılılar büyük bir heyeçan içinde geçen maçı 77-69 kaybettiler   


Dün Olympiakos maçındaki performansıyla tüm Galatasaraylıları sevindiren Nathan Jawai'den gelen kötü haberle sarsılan Cimbom, bugün kendisinden beklenen oyunu bir türlü sahaya yansıtamadı. Jawai’nin yokluğunda pota altı rotasyonu daralan Galatasaray’da konsantrasyonun düşüklüğü de dikkat çekerken maç boyunca yapılan 18 top kaybı bu eksikliğin en büyük göstergesiydi. Lige iki yenilgiyle başlayan İzmir temsilcisinde ise özellikle son çeyrekteki kazanma istediği ve agresif savunma galibiyetin kilidi olurken, Bora ve Melih’in ekstra katkıları galibiyeti getiren bir diğer önemli unsurdu. İzmir ekibinin ikinci çeyrekteki 9-0’lık hamlesine devre sonuna kadar cevap vererek devre arasına önde giren Galatasaray Liv Hospital, Aliağa’nın final periyodundaki iyi oyununa yanıt verebilecek yeterli süreyi bulamayınca sahadan boynu bükük ayrıldı.

Aliağa Petkim’de Sean Marshall 17, Marçellus Sommerville 15, Petar Popoviç de 13 sayı ile skor yükünü çektiler. Galatasaray Liv Hospital’da ise Ersin Dağlı 16, FurkanAldemir de 13 sayı ile çift hanelere ulaşan isimler oldular. 

0 comments:

Yorum Gönder