30 Kasım 2019 Cumartesi

Norvel Pelle'den ilk maçında 4 blok

Philadelphia 76ers'ın dün gece New York Knicks'i 101-95 mağlup ettiği ve milli basketbolcumuz Furkan Korkmaz'ın da 31 dakikada 9 sayı - 6 ribaunt ile galibiyete katkıda bulunduğu maçta Sixers formasıyla ilk kez bir NBA maçına çıkan Norvel Pelle performansıyla dikkat çekmeyi başardı. Pota altında Al Horford, Kyle O'Quinn gibi oyuncuların yokluğunda ilk kez bir NBA maçında süre bulan Pelle süre aldığı 13 dakikada 3/4 serbest atış isabetiyle sadece 3 sayı bulsa da, ilk dakikalarında Julius Randle tarafından poster yapıldıktan sonra daha istekli oynayarak yaptığı 4 blokla Sixers savunmasına ateşleyici bir katkıda bulunarak dikkatleri üzerine çekti. Norvel Pelle aynı zamanda 2 ribaunt, 1 de asist yaptı. 

Norvel Pelle debut - Philadelphia 76ers

Philadephia 76ers ilk yarısını 39-51 geride tamamladığı maçı ikinci yarıdaki performansıyla 101-95 kazanırken, Joel Embiid 27 sayı - 17 ribaunt - 3 blokluk performansıyla takımın en etkili ismi oldu. Embiid yanında James Ennis III 20 sayı - 4 ribaunt, Tobias Harris 19 sayı - 6 ribaunt - 2 blok, Ben Simmons 15 sayı - 8 asist - 5 ribaunt ve Furkan Korkmaz da 1/4 üç sayı - 2/4 iki sayı, 2/2 serbest atış isabetiyle 9 sayı - 6 ribaunt - 1 asistle karşılaşmayı tamamlayarak galibiyete önemli katkılarda bulundular. 

2 yorum:

  1. Norvel Pelle NBA debut’ı için iyi bir performans sergiledi. Sixers siteleri de zaten baya olumlu şeyler yazdılar hakkında. İyi bir bench oyuncusu olabilir ileride. Tutmazsa da Avrupa’da iş yapar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle tabi ama Horford kadroya döner dönmez bu geceki maçta süre bulamadı. Bakalım dakikalarını artırabilecek mi

      Sil