23 Kasım 2019 Cumartesi

Cedi'nin sezon rekoru Cavs'a yetmedi

Cedi Osman - Cleveland Cavaliers - Dallas MavericksCleveland Cavaliers'la sezon başında sözleşme yenildikten sonra sezona performans olarak iyi bir başlangıç yapamayan Cedi Osman, bu sabaha karşı Dallas Mavericks karşısında sezonun en iyi performansını sergilemesine rağmen farklı Mavs galibiyetini önleyemedi. Süre aldığı 26 dakikada 4/6 üç sayı - 6/10 saha içi - 2/2 serbest atış isabetleriyle 18 sayı - 4 ribaunt - 3 asist - 1 blok yaparak bu sezonki en iyi maçını çıkaran Cedi Osman ve 23 sayı - 4 asistle takımın en skoreri olan Darius Garland'ın performansları Cleveland Cavaliers'ın farklı yenilgisini engelleyemezken, Cavs 15 maçında 11. yenilgisini aldı. 

Dallas Mavericks'in ilk yarısını da 66-42 önde tamamladığı maçta Luka Doncic 30 sayı - 14 asist - 7 ribauntla maçın en etkili oyuncusu olurken, sezon ortalamalarını da 29.9 sayı - 10.6 ribaunt - 9.4 asiste getirdi ve triple-double ortalamalarında dolaşmaya devam ederek önemli MVP adayları arasında yer alacağını gösterdi. Doncic bu maçtaki performansı sonrası yeni bir NBA rekoru daha kırarak üst üste üç maç 30 sayı - 10 asist yapan en genç basketbolcu oldu. Bu sezon 15. maçına çıkan Dallas Mavericks böylece sezonun 10.ncu galibiyetini elde etmiş oldu. 

2 yorum:

  1. Cedi Osman sezon başında kontratı aldığından beri fazla etliye sütlüye karışmıyordu. Umarım çıkışa geçeceği maç olur bu maç.

    YanıtlaSil
  2. Sexton Clarkson ve Garland gibi guardlar varken Cedi ağzıyla kuş tutsa Cleveland Cavaliers Play-off yapamaz. Boşuna oynuyor. En acilinden rotasyonda ön plana çıkabileceği bir takasla yeni takım bulmalı

    YanıtlaSil