3 Kasım 2019 Pazar

Sixers Furkan'ın buzzerbeaterıyla kazandı

Furkan Korkmaz bu sabaha karşı Philadelphia 76ers'ın Portland Trail Blazers'ı 129-128 yendiği maçta bitime 0.4 saniye kala kaydettiği üç sayı isabetiyle takımına maçı kazandıran oyuncu oldu. Cezalı Joel Embiid'ten yoksun çıktığı maçta final periyoduna 10 sayı geride giren Sixers, önemli bir geri dönüşle son saniyelere girildiğinde maça ortak oldu. Bitime 10 saniye kala Ben Simmons'un serbest atışlarıyla 126-125  öne geçen; fakat 2.6 saniye kala Anfernee Simons'un üçlüğüyle tekrar skorda geriye düşen Sixers, son hücumu Furkan Korkmaz üzerine kurarken, rakibinden kurtulup boş üçlüğü bulan Furkan, isabetli şutuyla takımına maçı kazandırdı.

Furkan Korkmaz the buzzerbeater

Furkan Korkmaz'ın 3/6 üç sayı, 4/9 saha içi isabetiyle 11 sayı - 3 ribaunt - 2 asist - 2 blokla tamamladığı maçta Philadelphia 76ers'ın diğer etkili oyuncuları 25 sayı - 5 ribaunt - 7 asist - 2 blokla Al Horford, 23 sayı - 7 ribaunt - 2 blokla Tobias Harris, 18 sayı - 11 ribaunt - 8 asistle Ben Simmons ve 17 sayı - 6 asistle Josh Richardson oldular. Portland Trail Balzers'ta ise Damian Lillard 33 sayı - 9 asist ve Rodney Hood 25 sayıyla karşılaşmayı tamamladılar. 


2 yorum:

  1. Embiid’in olmadığı maçta kritik topu kullanma şansını bulup iyi değerlendirdi. Embiid olsa ona attırırlar mıydı emin değilim ama sonuçta fırsatı iyi kullandı. Umarım süreleri artmaya ve kalıcı olmaya devam eder.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Coach'a o güveni vermiş gözüküyor. Bundan sonra verilen şansları kullanırsa daha fazla süre almasını bekleyebiliriz Furkan'ın.

      Sil