9 Kasım 2019 Cumartesi

NBA'de Bogdanovic gecesi

NBA'de 8 Kasım akşamı Bogdanovic'lerin akşamı olarak dikkat çekti. Forma giyen iki Bogdanovic de performanslarıyla takımlarına galibiyeti getiren oyuncular arasında başı çektiler. Geçtiğimiz yıllarda Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe forması da terletmiş olan iki oyuncudan, Utah Jazz forması giyen Bojan Bogdanovic, Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks karşısında 33 sayı kaydederken, Jazz'a maçı kazandıran üçlüğün sahibi oldu. Jazz'ın 103-100 kazandığı maçta 5/10 üç sayı isabetiyle 33 sayı - 5 ribauntla oynayan Bojan Bogdanovic karşılaşmanın en skorer ismi olurken, bitime saliseler kala gerçekleşen Jazz hücumunda kaydettiği buzzerbeater üç sayılık atışıyla maçı kazandıran isim oldu. Bogdanovic bu sezon 20.1 sayı ortalaması ve %44 üç sayı isabetiyle mücadele ediyor.


Bogdan Bogdanovic - Sacramento Kings

Sacramento Kings'in deplasmanda Atlanta Hawks'ı 121-109 yendiği maçta ise benchten gelerek 29 dakika süre alan Bogdan Bogdanovic adeta alev aldı. Çizgi gerisinden 5/6 üç sayı isabeti sağlayan Bogdanovic 20 sayı - 5 asist - 4 ribaunt - 1 top çalma - 1 blok ile mücadele ederken, 22 sayıyla oynayan Buddy Hield'tan sonra Kings'in en skorer ismi ve sahada kaldığı sürede elde ettiği +21'lik averajla galibiyetin önde gelen mimarlarından biri oldu. Sezona çok da iyi başlayamayan Bogdan Bogdanovic böylece son iki maçta 21 sayı ve %65'lik (11/17) üç sayı yüzdesi elde ederek, sezon ortalamalarını da 12 sayı - %40 üç sayıya yükseltti.

1 yorum:

  1. Fenerbahçe’nin NBA’ye ithal ettiği iki yıldız da orada kendilerini ispat edip başarılı oldular. Çok sevindirici. Umarım Cedi ve Furkan da bu sezon yükselen performanslar sergileyip bizi gururlandırmaya devam ederler

    YanıtlaSil