14 Aralık 2019 Cumartesi

James Harden istatistikleri zorluyor

James Harden - Houston Rockets - 54 sayı
James Harden 2019-2020 NBA sezonuna her yönden amgasını vurmaya devam ediyor. Dün akşam Houston Rockets'ın Orlando Magic'i 130-107 mağlup ettiği karşılaşmada 54 sayı - 7 asist - 5 ribaunt - 3 blok - 2 top çalma ile oynayan James Harden bu sezon beşinci kez 50 sayı ve üzeri skor üretme başarısı gösterdi. Sezon istatistiklerini de 39.3 sayı - 7.5 asist - 5.9 ribaunt - 2 top çalmaya yükselten Harden aynı zamanda bu sezon bir maçta en yüksek skor üretim performansları sıralamasındaki ilk beş performansın dördünün sahibi duruma geldi. 

2019-2020 NBA sezonunun bir maçta en yüksek skor üretimini 30 Kasım'da Atlanta Hawks karşısında kaydettiği 60 sayılık performansıyla, Damian Lillard ile birlikte paylaşan James Harden, Washington Wizards'a karşı 59, bu hafta içi Cleveland Cavaliers'a karşı 55 ve bu gece de Orlando Magic'e karşı 54 sayı kaydederek bu sıralamada dört performansıyla zirvede yer aldı. James Harden 55 ve 54 sayılık performanslarını üst üste oynadığı son iki maçında kaydederek bu alanda da ayrı bir başarı elde etti. 

4 yorum:

  1. James Harden bu sezon apayrı bir seviyeye geldi. Sayı ortalaması 40’a yaklaştı, +50 sayı atmak artık onun için şaşırtıcı olmaktan çıktı. Sezon başındaki düşük şut yüzdesi de her maç yükseliyor. Şampiyonluk çok kolay olmasa da mvp için tek aday bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MVP'nin sahibi olması biraz da sezon sonunda Rockets'ın sıralamasına bağlı olacaktır muhtemelen; fakat ortalamalarını yükseltmeye devam ederse bu sıralamadan bağımsız bir MVP ödülü de görebiliriz.

      Sil
  2. Houston Rockets öyle bir hava yakaladı ki Harden ile, başta Harden’ı durdurusan onları durdurursun diyenler de artık geri adım attılar. Öncelikle Harden durdurulamıyor. Ayrıca adam asist de yapıyor, o kenardayken de Westbrook sazı eline alıyor. Muhteşem bir takım oldular

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz da savunma gerekiyor tabi. Bakalım onu yapmaya ne zaman başlayacaklar? Bir D'Antoni takımı için zor bir soru.

      Sil