28 Aralık 2019 Cumartesi

Ersan'dan muhteşem double-double

Ersan Ilyasova | Milwaukee Bucks - Atlanta HawksNBA'de Milwaukee Bucks forması giyen tecrübeli milli basketbolcumuz Ersan İlyasova dün gece Atlanta Hawks karşısında muhteşem bir double-double yaparak galibiyette önemli rol oynadı. Giannis Antetokounmpo'nun oynamadığı maça ilk beş çıkıp 24 dakika sahada kalan ve bu sürede 18 sayı - 17 ribaunt - 1 blokla dikkat çekici bir double-double'a imza atan Ersan galibiyetin baş mimarlarından oldu. 2/2 üç sayı - 5/6 iki sayı - 2/2 serbest atış isabetiyle maç boyunca sadece 1 şut kaçıran Ersan böylece sezonun en iyi performanslarından birini sergilemiş oldu. 

Özellikle aralık ayında artan performansıyla Milwaukee Bucks'ın etkili performansında daha fazla ön plana çıkmaya başlayan Ersan, bu gece sezonun en yüksek bireysel skor üretimi olan 18 sayısını bir kez daha tekrarlamış olurken, aldığı 17 ribauntla da bu sezonun en yüksek istatistiğine imza atmış oldu. Ersan İlyasova aynı zamanda sezon istatistiklerini de 7.7 sayı - 4.6 ribaunta yükseltti.

Milwaukee Bucks'ta Ersan İlyasova dışındaki diğer etkili oyuncular 23 sayı - 8 ribaunt - 7 asistle Khris Middleton ve 19 sayı - 5 asist - 3 blokla Brook Lopez oldular. 

2 yorum:

  1. Bir de Fenerbahçe'ye gelecek diye konuşuluyor. Neden gelsin ki! Çatır çatır oynuyor NBA'de. Tebrikler Ersan İlyasova.

    YanıtlaSil
  2. Belki Atlanta Hawks çok güçlü bir takım değil ama Antetokounmpo’nun olmadığı bir maçta o pozisyonu doldurması ve değerli bir double-double yapması Ersan için oldukça değerli. Bu arada bu istatistiği sadece 24 dakikada yaptı. Alkışı hakediyor.

    YanıtlaSil