19 Aralık 2019 Perşembe

Euro Cup'ta 3 takımla TOP16'dayız

Dün oynanan maçlarla tamamlanan 7 Days Euro Cup ilk tur grup maçları sonrası, kupaya katılan üç takımımız da gruplarında ilk dört sıra içinde yer alarak TOP16'ya katılma hakkı elde ettiler. Galatasaray Doğa Sigorta D Grubu'nda ikinci, Tofaş B Grubu'nda üçüncü, Darüşşafaka Tekfen de C Grubu'nda üçüncü olarak TOP16 bileti aldılar. 

7 Days Euro Cup TOP16 grupları

Bir gün önce sahasında Lokomotiv Kuban'ı 92-90 mağlup eden Tofaş, diğer maçların tamamlanmasıyla 5 galibiyet - 5 mağlubiyetle B Grubu'nda üçüncü sırada yer alırken, dün Asseco Arka Gdynia'yı 92-73 mağlup eden Galatasaray Doğa Sigorta D Grubu'nu 6 galibiyet - 4 mağlubiyetle ikinci sırada tamamladı. C Grubu'ndaki son maçında Unics Kazan'a deplasmanda 68-71 mağlup olan Darüşşafaka Tekfen ise 5 galibiyet - 5 mağlubiyetle grubunu üçüncü sırada tamamlayarak TOP16 bileti aldı. 


TOP16'da Darüşşafaka Tekfen E Grubu'nda Virtus Bologna (İtalya), Partizan (Sırbistan) ve Dolomiti Energia Trento (İtalya) ile eşleşirken, Galatasaray Doğa Sigorta G Grubu'nda Unics Kazan (Rusya), AS Monaco (Fransa) ve Rytas Vilnius (Litvanya), Tofaş ise H Grubu'nda üç İspanyol takımı Unicaja Malaga, MaraBanc Andorra ve Joventut Badalona ile eşleşti. 

0 comments:

Yorum Gönder