2 Ekim 2012 Salı

Cimbom Olin'e acımadı: 62-48

Spor Toto Türkiye Kupası D Grubu ilk gün ikinci maçında İzmir'de Olin Edirne ile karşılaşan Galatasaray Medical Park, rakibini 62-48 mağlup etti ve ilk gün sonunda gruptazirvenin ortağı oldu. Maça pota altından Macvan ve Ndong'un sayılarıyla başlayan ve 12-4'lük üstünlüğü yakalayan Galatasaray Medical Park,
Mehmet Yağmur ve Parakhouski'nin sayılarına engel olamayınca Olin Edirne maça ortak oldu. İlk çeyrek 16-12 sarı kırmızılıların üstünlüğüyle geçilirken, ikinci çeyrekle birlikte hem savunma hem hücumda daha derli toplu oynayan Olin skoru dengeye getirerek 20-22 öne geçti. Çeyreğin sonlarına doğru savunmasını sertleştiren Galatasaray, Edirne temsilcisinin 24 saniyede hücum kullanmasına ard arda hücumlarda izin vermeyince tekrar farkı açarak soyunma odasına 33-26 önde girdi.Soyunma odası dönüşü sert savunmasını sürdürerek oyuna devam eden sarı kırmızılılar üçüncü çeyrekte de farkı açmaya devam etti ve son çeyreğe 52-36 önde girdiler. Son 10 dakikada iki takım da oyun disiplininden koptu ve rahat bir havada geçen maç 62-48 Galatasaray Medical Park üstünlüğüyle sona erdi. 
Galatasaray Medical Park'ta Boniface N'dong 15 sayı, 6 ribaund, Milan Macvan 12 sayı, 3 ribaund, David Hawkins de 10 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile karşılaşmayı tamamlarken, 12 sayı, 5 ribaund ile oynayan David Jelinek Olin Edirne'nin en skorer ismi oldu. 

0 comments:

Yorum Gönder