27 Eylül 2017 Çarşamba

Koşuyolu’nda Basketbol

Koşuyolu Basketbol Spor Kulübü, ülkemiz sporuna, İstanbul gençliğine ve dünya basketboluna hizmet etmek için, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.” Sözlerini kendisine ideal alarak kurulmuş çok yeni bir kulüptür.
Basketbol kulübümüz İstanbul Anadolu Yakası’nda Kadıköy ve Üsküdar ilçelerinin tam ortasında Anadolu Yakası’nın en nazik semtlerinden, Acıbadem, Altunizade ve Barbaros’a komşu şehrin merkezinde size orman havasını sunan Validebağ Korusu içerisinde Validebağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda hizmet vermektedir.
Koşuyolu Basketbol, çocuklarınıza ve gençlerinize basketbolu doğru bir biçimde en ince teknik ve taktik detayına kadar öğretip onları takım arkadaşlarıyla kardeş, rakipleriyle arkadaş felsefesi izinde müsabakalara çıkartarak kendilerine özgüven kazanmaları yolunda çocuklara destek verir.
Basketbol okulu kayıt sürecinin ardından yukarıdaki hedefler çerçevesinde 6-16 yaşları arasındaki kız ve erkek çocuklarımızı beceri – koordinasyon, temel cimnastik eğitimlerini en üst seviyede vererek çocuklarımızı eğitiyoruz. Çocuklarımız aldıkları bu spor altyapısı ile sağlıklı bir vücuda sahip olmaları yanında ileride yapacakları spor için tam olarak hazır halde olacaklardır.

Koşuyolu'nda Basketbol Okulu
Koşuyolu Basketbol Akademi olarak bu sene Türkiye’de bir ilke imza atarak Avrupa’nın en iyi basketbol altyapısına sahip Yunanistan ve Avrupa’da en fazla oyuncu yetiştiren kulüp olan Panathinaikos’un basketbol akademisi Panathinaikos Basketball Worldwide Academy ile anlaşarak basketbol okullarımıza uluslararası boyut ekledik. Artık yetiştirdiğimiz basketbolcularımızı sadece ülkemizde değil Yunanistan’da ve uluslararası sahalarda da yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Üsküdar Basketbol Okulu
Koşuyolu Panathinaikos, Yunanistan basketbolunun kusursuz fundamentelini, inatçılığını, özgüven ve takım ruhunu Koşuyolu, Acıbadem ve Altunizade’ye getirerek çocuklarınızın da bu deneyimden bir pay almalarını sağlıyor. Koşuyolu Panathinaikos Basketbol Akademi sizlere Panathinaikos’un basketpad yazılımı ile bilimsel seviyede, velilerinin ve  uluslararası Panathinaikos akademilerimizdeki bütün koçların takip edebileceği internet ortamında şeffaf bir şekilde eğitim imkanı sunuyor.
Kadıköy Basketbol Okulu
Koşuyolu’nda basketbol okulu arayışı içerisindeyseniz Koşuyolu Basketbol Spor Kulübümüz ve Koşuyolu Panathinaikos Basketbol Akademi sizleri Avrupa’nın en iyi basketbol akademilerinden birine davet ediyor. Acıbadem, Koşuyolu, Altunizade ve İstanbul’un diğer semtlerindeki çocukları kulübümüze bekliyoruz.
« Doğru spor burada, Koşuyolu Basketbol’da »
Basketbol Okulu İletişim

11 yorum:

  1. Öncelikle hayırlı olsun, umarım buradan genç oyuncularımız başarılı olarak profesyonel basketbol hayatına geçerler.

    YanıtlaSil
  2. kadıköy ve çevresi gerçekten basketbol ve okulları açısından çok güzel ortam sağlıyor

    YanıtlaSil
  3. ülkemizde spora epey önem veriliyor özellikle de basketbolda son zamanlarda başarılarımız artmış durumda.

    YanıtlaSil
  4. klübun ismi neden Panathinaikos onu anlayamadım. Destek falan vermişler?

    YanıtlaSil
  5. malesef basketbola ülkemizde pek değer verilmemekte. ancak yeni yapılan calısmalarla artık basketbolda etkin olmaya basladık

    YanıtlaSil
  6. böyle bir şey olduğunu hele ülkemizde olduğunu görmek çoık mutlu etti beni umarım gelişr.

    YanıtlaSil
  7. basketi izlemedim oradaki ama orayı çok iyi bilirim.

    YanıtlaSil
  8. Hemde 6 yaşından itibaren başlıyorlarmış,güzel bir semtte ve ilgimi çekti spor salonları gidip bakacağım

    YanıtlaSil
  9. ülkemizde basketbolun gelişmesi açısından koşuyondaki gibi basket okullaruının sayısının artması şart

    YanıtlaSil
  10. Gerçekten koşuyolunda oturan biri olarak burada ki gençlerin böyle yetişmesi hoşuma gidiyor.

    YanıtlaSil
  11. Çocuklarımız sporla birlikte büyümeli umarım böyle spor salonları daha çok artar.

    YanıtlaSil