3 Eylül 2016 Cumartesi

Muric ve Vidmar formda Banvit mutlu

Eurobasket 2017 Avrupa Şampiyonası elemelerinde ikinci maçlar oynanırken, Slovenya forması giyen Gasper Vidmar ve Edo Muric'in başarılı performansları Banvit'i sezon öncesi umutlandırdı. Hafta içi Kosova karşısında 113-68'lik bir galibiyet alan Slovenya, bu akşam da deplasmanda Bulgaristan'ı 83-78 mağlup ederken, iki Banvit'li oyuncu iki maçın kazanılmasında da önemli roller oynadılar. 


Edo Muric Kosova karşısında 17 sayı - 6 ribaunt - 7 asist - 3 top çalmalık bir performans sergilerken, bugünkü Bulgaristan deplasmanında ise 19 sayı - 8 ribaunt - 3 asistle galibiyette önemli rol oynadı. Gasper Vidmar ise Kosova karşısında 15 sayı - 5 ribaunt - 4 asistle mücadele ederken, Bulgaristan karşısında da 6/7 saha içi isabetiyle 12 sayı - 9 ribaunt - 1 blok ile karşılaşmayı tamamladı. Serbest atışlarda ise 0/4'da kalan Vidmar'ın bu alanda hala daha çok çalışması gerektiği açık. 


Muric - Vidmar ikilisinin bu performansı Slovenya'nın gruplara 2'de 2 ile başlamasında önemli rol oynarken, sezon öncesi iki yıldızın da hazır olarak takıma katılacak olması hiç şüphesiz Banvit'li teknik ekibin de keyfini yerine getirmiştir diye tahmin ediyoruz. 

0 comments:

Yorum Gönder