22 Şubat 2016 Pazartesi

Trabzonspor Markovic ile yolları ayırdı

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park baş antrenör Nenad Markovic ile yolları ayırdığını açıkladı. Sezona 5'te 0 ile başladıktan sonra ligde bir türlü istenen performansı yakalayamayan bordo mavililer, Euro Cup'ta da Son 16 takım arasına kalamadan elenmişti. Son olarak da sırasıyla Galatasaray Odeabank, Banvit ve Demir İnşaat Büyükçekmece karşısında alınan seri üç yenilgi sonrası 18 maçta 11 yenilgi ile ligde 12. sıraya yerleşen bordo mavililerde bugün itibariyle Nenad Markovic ile yollar ayrıldı.
Hatırlanacağı üzere Trabzonspor geçtiğimiz sezon yine sezona kötü bir başlangıç yapmış; fakat sezonun sonlarına doğru yakaladığı 6 maçlık seriyle önce Play-off'a kalmış, ardından da Darüşşafaka Doğuş'u eleyerek yarı finale yükselmişti. Yarı finalde Anadolu Efes'e karşı koyamayan bordo mavililer, Nenad Markovic yönetiminde tarihinin en önemli başarısını elde etmiş, EuroChallenge Cup'ta da finale yükselerek şampiyonluğu son hücumda kaybetmişlerdi.

SON DAKİKA: Son bilgilere göre Trabonspor Medical Park Markovic'in gidişi sonrası Thompson ve Velickovic ile de yollarını ayırdı. Yeni coach ise Ahmet Kandemir olacak.

2 yorum:

  1. Yerine Ahmet Kandemir söylentileri başlamış

    YanıtlaSil
  2. Ahmet Kandemir tericihi tam bir fiyasko olmuş

    YanıtlaSil