14 Şubat 2016 Pazar

Hepsi ödüllü yıldız ama ligin dibindeler

NBA All-Star haftasında ödüller bir bir sahiplerini bulurken, Minnesota Timberwolves'un yıldızları geçen sene olduğu gibi bu seneye de damga vurmaya devam ediyorlar. NBA'de bu sezon oynadıkları 54 maçın sadece 17'sini kazanarak Kuzeybatı Grubu'nda sonuncu, Batı Konferansı'nda ise sondan üçüncü sırada yer alan Timberwolves iki sezondur avuntuyu All-Star ödüllerinde buluyor. 


Geçtiğimiz sezon Smaç Yarışmasını (Slam Dunk Contest) Timberwolves guardı Zach Lavine -ki geçtiğimiz sezon çaylaktı- kazanırken, eski adıyla Çaylaklar maçı yeni adıyla Rising Stars maçının MVP'si ise yine Timberwolves'un forveti Andrew Wiggins olmuştu. Bu maçta süre alan diğer Minnesota'lılar Gorgui Dieng, Zach Lavine ve Shabazz Muhammad da çift haneli sayılara ulaşarak başarılı performanslar sergilemişlerdi. 

Bu haftasonu yapılan yarışmalarda ise ödüllerde yine Timberwolves hakimiyeti vardı. Zach Lavine smaç yarışmasında bir kez daha zirveyi kimseye kaptırmazken, genç yıldız Rising Stars maçında da 30 sayı, 7 ribaunt, 4 asistlik performansıyla MVP ödülünü elde etti. Bu sezon formatı değişen yetenek yarışmasını ise ilk kez bir pota altı oyuncusu kazanırken, ödül yine bir Minnesota Timberwolves'lu çaylak Karl Anthony Towns'un oldu. 

0 comments:

Yorum Gönder