3 Temmuz 2019 Çarşamba

İşitme Engelliler Basketbol Milli Takımı yarı finalde!

Polonya'da devam eden 2019 World Deaf Basketball Championship - İşitme Engelliler Dünya Basketbol Şampiyonası'nda çeyrek finalde Japonya ile karşı karşıya gelen Kadın Basketbol Milli Takımımız rakibini oldukça rahat geçen bir maç sonunda 92-67 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Milli takımımız yarı finalde grup aşamasında 52-46 mağlup ettiği Yunanistan ile mücadele edecek. 

İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası Türkiye - Japonya

Japonya karşısında karşılaşmayı baştan sona üstün götüren Milli Takımımız ilk çeyreği 18-13, devreyi de 44-25 önde tamamlarken, ikinci yarıda kendini fazla sıkmadan farklı bir galibiyet elde edip yarı final biletini aldı. Turnuva başından beri takımın skor yükünü çeken isimlerden Ecrin - Çağlanur ikilisine bugün Japonya karşısında Büşra Çevik'in de önemli katkılar yapmasıyla rahat bir galibiyet alan milliler yarın Türkiye saatiyle 15:00'te finale yükselebilmek için Yunanistan ile mücadele edecekler. 

1 yorum:

  1. Sizin yüreğinize kurban. Bizleri duymasanız da koca bir ülkenin kalbi sizinle çarpıyor. İşitme engelliler milli takımımıza başarılar diliyorum. Attığınız sayı olsun.

    YanıtlaSil