31 Ekim 2018 Çarşamba

Kaf Kaf İstanbul'da doğumgünü kutladı

FIBA Europe Cup'ta mücadele eden iki takımımızı karşı karşıya getiren maçta deplasmanda İstanbul BBSK'nü 81-55 mağlup eden Pınar Karşıyaka C Grubu'ndaki üçüncü maçında ikinci galibiyetini elde etti. Yarın 106. kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan Kaf Kaf böylece çok da iyi başlamadığı sezonda yeni yaşına galibiyetle girmiş oldu. 

İstanbul BBSK - Pınar Karşıyaka Berk Uğurlu - Egemen Güven - Semih Erden

FIBA Europe Cup'ın takım ve oyun kalitesine "malesef" iki takımın da ayak uydurduğunun dikkat çektiği, basketbol kalitesinin oldukça düşük olduğu maçı baştan sona önde götüren Pınar Karşıyaka tüm oyuncularına süre verdiği karşılaşmada haftasonu oynayacağı Galatasaray maçının antrenmanını da yapmış oldu. Maça pek konsantre olmadığı gözüken ve zaman zaman pota altında Semih & Ramazan ikilisinin etkinliği dışında varlık gösteremeyen İstanbul BBSK'nde Hakan Yavuz'un mola almadan, genel olarak Türk rotasyonuyla mücadele ettiği maçta, Marei'nin pota altı etkinliği ve Henry'nin asistleriyle üstünlüğünü eline geçiren Pınar Karşıyaka, ikinci devrede de İlkan'ın devreye girmesi ve Berk'in skora katkıda bulunmasıyla rahat bir galibiyet elde etti. 


Pınar Karşıyaka'da İlkan Karaman hem içeriden hem de 3 sayı çizgisinden etkili olup 3/5 üç sayı isabeti 13 sayı - 2 ribaunt ile en skorer isim olurken, özellikle ilk yarıda Semih'e karşı pota altında üstünlük sağlayan Assem Marei 12 sayı - 7 ribaunt, Erving Walker 12 sayı - 4 asist, ikinci yarıdaki aktif oyunuyla Berk Uğurlu 10 sayı - 3 ribaunt - 3 asist, Egemen Güven 9 sayı - 6 ribaunt ve takıma sonradan katılmasına rağmen adaptasyon süresini hızlı bir şekilde geçiren Sek Henry de 8 sayı - 8 asist - 4 ribauntla galibiyette rol oynayan diğer isimler oldular. İstanbul BBSK'de ise Semih Erden 12 sayı - 8 ribaunt ve Mert Gizir 12 sayı - 4 ribauntla yenilgiye engel olamadılar. 

3 yorum:

  1. aynı banvit ekibi gibi kaf kaf ekibi de bu sezona biraz tutuk başlamıştı ama ikisi de son maçlarında toparlanmış eski sistemine geçmiş gibi gözüküyorlar

    YanıtlaSil
  2. Pınar karşıyaka sezona pasif başlamış olsa da şuan mükemmel bir takım oyunu sergiliyorlar. Oyuncuların birbirine alışması ile birlikte Kaf ekibi büyük bir fark ile rakibini yenmeyi başarmış.

    YanıtlaSil
  3. Oyunculukları çok hoşuma gidiyor, bir kaf kaf taraftarı olarak temennim başarıları daim olsun.

    YanıtlaSil