6 Ocak 2019 Pazar

Altyapıdan oyuncu çıkaran güzel takım

Banvit bugün Fenerbahçe Beko'yu sahasında 83-78 mağlup ederek 2019'un ilk haftasında bir sürprize imza attı. İlk yarısında savunmaların öne çıktığı maçta, ikinci yarı ve uzatmalar da muhteşem bir mücadele ve çekişme içinde geçti. Banvit, hem Tahincioğlu Basketbol Ligi hem de Turkish Airlines Euroleague'in liderini mağlup ederken, kenardan gelip savunmadaki enerjinin korunmasını sağlayan, yeri geldiğinde de hücuma önemli katkılar yapan altyapıdan çıkardığı gençler, aldıkları kısıtlı sürelere rağmen galibiyette önemli pay sahibi oldular.

Banvit altyapı

Banvit'in gençleri belki sezon başına oranla daha düşük sürelerle oynuyorlar; fakat Bandırma ekibinin tüm Türk rotasyonunun kendi altyapısından çıkan isimlerden oluşması, onların sahaya adımlarını attıklarından itibaren canla başla mücadelesini ve yüksek motivasyonunu beraberinde getiriyor. Son olarak bugün alınan Fenerbahçe Beko maçının son saniyelerinde Banvit benchinin bir fotoğrafını görüyorsunuz. Taraftarın galibiyet tezahüratına Banvit'in altyapıdan yetişen gençleri, adeta tribündeymişcesine eşlik ediyorlar. Galibiyet sonrası onlar mutlu, taraftar mutlu, lidere karşı alınan galibiyeti beraber kutluyorlar; senelerini o takıma vermişler ve karşılığını beraber alıyorlar. Güzel bir görüntü, diğer takımlarda da görmek dileğiyle.  

1 yorum:

  1. Güzel bir görüntü. Keşke Ahmet Hoca gitmeden bu performansı görseydik de, kenarda onları büyüten hocalarıyla birlikte bu sevinci yaşasalardı.

    YanıtlaSil