30 Ekim 2017 Pazartesi

Bandırma Kırmızı galibiyetle tanıştı

TBL'de sezona dört maçlık yenilgi serisiyle başlayan Bandırma Kırmızı dün sahasında Petkimspor karşısında aldığı 89-82'lik galibiyetle sezonun ilk galibiyetini elde etti. Geçtiğimiz hafta dört yenilgiye rağmen ligin en yakından takip ettiğim takımı olduğunu belirttiğim Bandırma Kırmızı, bu hafta belki de 2017-2018 sezonunu gerçek anlamda açarken, takımdaki genç yıldız adaylarının performansı beni oldukça sevindirdi. 

Bandırma Kırmızı - Petkimspor

Karşılaşmayı 4/5 üç sayı isabeti ile 26 sayı - 6 ribaunt istatistiği elde ederek tamamlayan Şehmus Hazer Bandırma Kırmızı'da en etkili isim olurken, 1999 doğumlu genç yıldız adayımız sezon ortalamalarını 19 sayı - 6 ribaunta yükseltti. Bandırma Kırmızı'nın geçtiğimiz hafta ilk kez forma giyen yeni transferi Charles Jackson 17 sayı - 5 ribaunt - 4 top çalma ile karşılaşmayı tamamlarken, 2000 doğumlu Eray Akyüz 14 sayı - 4 asist ile kişisel ortalamasını 5 maçta 11.6 sayı - 2.8 asiste yükseltti. Kosova asıllı Erxhan Osmani karşılaşmayı 12 sayı - 4 ribaunt ile tamamlarken, İsmail Cem Ulusoy 6 sayı - 6 asist, Ragıp Berke Atar da 6 sayı - 6 ribaunt ile galibiyette rol oynadılar. 


Dünkü 89-82'lik galibiyetle sezonun ilk zaferini elde eden Bandırma Kırmızı, altıncı maçını Samsun deplasmanında Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent ile oynayacak. Karşılaşma 1 kasım çarşamba günü 18:00'de oynanacak olup, Bandırma Kırmızı kazanması halinde rakibiyle galibiyet sayısını eşitleyecek. Sezon başından beri performansları giderek yükselen ve Jackson takviyesiyle birlikte bu yükselişi skora da yansıtmaya başlayan Bandırma ekibini ve gençlerimizin performansını önümüzdeki haftalarda da takibe devam ediyor olacağım.

10 yorum:

  1. inşallah galibiyetlerinin arkası gelir kotu bir başlangıc yaptı çünkü..

    YanıtlaSil
  2. İnşallah iyi olurlar

    YanıtlaSil
  3. bu sene işi çok zor bandırmanın lig çok güçlü yani sezzona kötü başladı bu takım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her bransta basari ici profosyonel bir spor calismasj yapmamiz gerekli. Basketbolda bunlarin basinda. Ulke olarak daha cok futbol daha knde ancak basketbolada onem verilmelidir

      Sil
  4. Bandırma bu sezon pek iş yapamaz.

    YanıtlaSil
  5. dört yenilgiden sonra inş bu galibiyetin arkası gelir yoksa işleri çok zor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşleri zor ama önemli olan bu gençlerin gelişmesi. Ucundan bile kümede kalsalar yeterli. Ki bence daha iyi biryerde bitireceklerdir.

      Sil
  6. Bu sene bandırma bence pek fazla umut vermiyor takım oyunu oynayamıyorlar.

    YanıtlaSil
  7. bu sezon bandırma dan bişi olmaz bence bu zayıf bir galibiyet oldu

    YanıtlaSil
  8. eskiden bandırma kırmızıda forma giymiştim. Şimdi sakatlık sebebi ile bırakmak zorunda kaldım tamamen. Ama hala bandırma kırmızıyı destekliyorum

    YanıtlaSil