9 Mart 2019 Cumartesi

Shane Larkin Barca'ya karşı alev aldı

Dün akşam Anadolu Efes sahasında Barcelona Lassa karşısında 92-70'lik değerli bir galibiyet alırken, lacivert beyazlıların NBA patentli oyun kurucusu Shane Larkin'in performansı tribündeki ve ekranları başındaki basketbolseverlere muhteşem bir seyir zevki yarattı. Larkin performansı ile baştan sona maçın içinde yer alırken, 28 dakikada 6/8 üç sayı, 12/15 saha içi isabeti - 37 sayı - 5 ribaunt - 2 asist - 1 top çalma ve 1 blokla 43 verimlilik puanı yakalayarak Euroleague'te son birkaç maçtır yükselen performansının zirvesine ulaştı. 


Shane Larkin - 37 points - Anadolu Efes - Barcelona Lassa

Anadolu Efes'e geldiğinden beri beklenen patlamayı yapamayan ve istirarsız bir oyun sergileyen Larkin, son Gran Canaria, Olympiacos ve Fenerbahçe Beko maçlarında ortalamalarının üzerine çıktıktan sonra dün akşamki performansıyla 2013'te Bobby Brown'un Siena formasıyla Fenerbahçe'ye karşı kaydettiği 41 sayıdan beri Euroleague'te en fazla sayı kaydeden isim oldu. Larkin'in özellikle maçın bitimine 5 dakika kala önce Blazic'i bloklayıp sonrasında da, güzel bir ankle breaker ile geçtiği an (ki bir dakika içinde Oriola'ya da ankle breaker yaptı Larkin) Anadolu Efes taraftarlarındaki coşkunun zirveye çıktığı dakika oldu. Shane Larkin'in 37 sayılık performansını da bu videodan izleyebilirsiniz. 

2 yorum:

  1. bazen iyi oyuncuların da kısır dönemleri oluyor. larkin'in parlamasına sevindim. bununla birlikte larkin'in parlamasında arkadaşlarının da etkisi var mutlaka. çünkü basketbol bir takım oyunu. yazılarınızı heyecanla takip ediyorum. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. İstikrar sorununu ne zaman aşabilecek bakalım. Bir maçla kral yapmamak lazım. Bu kadar olmasa bile her maç vasatın üzerinde bir performans sergilese büyük katkısı olur Efes'e. Umarım devamını getirir.

    YanıtlaSil