22 Mart 2019 Cuma

Anadolu Efes Play-Off biletleri satışta

Turkish Airlines Euroleague'te dün oynanan maçlar sonrasında bitime 2 maç kala normal sezonu dördüncü sırada tamamlamayı garantileyen Anadolu Efes'te Play-Off serisi biletleri satışa çıktı. THY Euroleague normal sezonunu ilk dörtte bitirerek aynı zamanda saha avantajını da eline geçiren Anadolu Efes Play-Off'taki ilk maçını 16-17 Nisan, ikinci maçı ise 18-19 Nisanda Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynayacak. 

Anadolu Efes Play-Off biletleri satışa çıktı

Anadolu Efes Play-Off'un ilk iki maçının biletlerini online olarak satışa sunarken, bilet fiyatları da iki maç için toplam 45 TL ile 150TL arasında değişmekte. #BenimYerimBurası paketi olarak satışa sunulan biletleri almak ve son yılların en iddialı performansıyla Final-Four kovalayan Anadolu Efes'i desteklemek isteyen basketbolseverler bu linke tıklayarak online satış platformundan maç biletlerini satın alabilirler. 

4 yorum:

  1. Bu sezon Anadolu Efes son yılların en başarılı performansını sergiliyor. Bir sürpriz olmazsa hem Fenerbahçe hem de Anadolu Efes'ten Final-Four bekliyoruz. Başarılar Play-Off'ta. Herkesi maçlarda salonu doldurmaya davet ediyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Bilet fiyatları gayet makul. Fenerbahçe gibi taraftarı müşteri gibi görmüyorlar en azından. Salon tıklım tıklım olacaktır.

    YanıtlaSil
  3. Bilet fiyatları diğer basketbol takımlarına göre Anadolu Efes gibi bir takım için gayet makul görünüyor, Fenerbahçe'nin bilet fiyatlarına bakıldığında arada uçurum var, en ucuz bilet fiyatı bile 2 katından başlıyor...

    YanıtlaSil