19 Mart 2019 Salı

Cedi Osman istikrarı yakaladı

Cedi Osman - Cleveland Cavaliers - Detorit Pistons12 Dev Adam'ın NBA yıldızlarından Cedi Osman, Cleveland Cavaliers forması altında son maçlarda tekrar yükselen bir performans sergilemeye başladı. Cumartesi gecesi Dallas Mavericks karşısında 6/7 üç sayı isabeti ve 22 sayı - 3 ribaunt - 4 asistlik performansıyla Cavaliers'ın en etkili isimlerinden biri olan fakat yenilgiye engel olamayan Cedi, dün gece ise Cavs'ın Detroit Pistons'u 126-119 yendiği maçta 2/5 üç sayı, 7/14 saha içi ve 5/5 serbest atış isabetiyle 21 sayı - 4 ribaunt - 6 asistlik bir istatistik elde etti ve galibiyette önemli rol oynadı. Cedi Osman aynı zamanda iki maçta da top kaybı yapmayarak sezon başındaki top kaybı probleminin üstesinden gelmiş olduğunu da gösterdi. 

Mavericks karşısında 37, Pistons karşısında ise 38 dakika süre alan Cedi, NBA All-Star haftası sonrasındaki 13. maçında da 30 dakikanın üzerinde süre alırken, Magic karşısındaki vasat performansına rağmen, son beş maçta 17.6 sayı - 6 ribaunt - 5 asist ortalamaları yakalayarak takımın önemli bir parçası olduğunu bir kez daha kanıtladı. Milli yıldızımız bu sezon toplamında ise 13.2 sayı - 4.8 ribaunt - 2.7 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor. 

3 yorum:

  1. Dünya şampiyonası öncesi Cedi'nin performansını artırması çok kritik. Umarım sezon sonunda formunun zirvesinde katılır milli takıma

    YanıtlaSil
  2. Neredeyse tek başına oynamış ekibe karşı basketbolla aram yok ama yetenekli bir sporcuymuş Cedi Osman

    YanıtlaSil
  3. Cedi Osman istikrarı yakaladı ve Mavericks maçında 22 sayı katkı sağladı.İlgi ve heyecanla takip ediyoruz...

    YanıtlaSil