16 Kasım 2017 Perşembe

Baskonia Pedro Martinez'le ritim buldu

Turkish Airlines Euroleague'te sezona art arda 4 yenilgiyle başlayan Baskonia Vitoria Gasteiz, Pedro Martinez'i coachluğa getirdikten sonra yakaladığı çıkışa bu akşam da Zalgiris Kaunas deplasmanında devam etti. Sezona dört yenilgiyle başlayan İspanyol temsilcisinde kötü gidişat sonrası Pablo Prigioni coachluktan istifa etmiş, ondan boşalan baş antrenörlük görevi Pedro Martinez ile doldurulmuştu. 

Pedro Martinez - Baskonia

Martinez'in göreve gelmesiyle çehresi değişen Baskonia, yeni coachu yönetimindeki ilk Euroleague maçında 2 Kasım'da sahasında Panathinaikos'u 85-84 yenerek moral bulurken, Khimki deplasmanında da 91-90'lık yenilgiye rağmen iyi bir mücadele sergilemişti. Geçtiğimiz hafta sahasında Real Madrid'i 105-75 ile bozguna uğratan Baskonia, bu akşam da Zalgiris deplasmanında ilk yarısını 54-42 önde tamamladığı karşılaşmayı 97-77 kazanarak çıkışını sürdürdü. 


Baskonia Vitoria Gasteiz bu akşamki Zalgiris galibiyetiyle son 4 maçta 3. galibiyetini elde ederken, ilk sekiz yarışında önemli bir adım atmış oldu. İspanyol ekibi Liga Endesa'da ise yeni coachuyla birlikte sahaya çıktığı üç maçtan ikisini kazanırken, sekiz maçta dört galibiyetle 10. basamakta yer alıyor. Baskonia Türk takımlarıyla ilk maçını 30 Kasım'da sahasında Fenerbahçe Doğuş ile yapacak. 

6 yorum:

  1. bence bu adam dahi.gelir gelmez nasıl bir değişimdir bu..

    YanıtlaSil
  2. Bir takımın başındaki adam en az takım oyuncuları kadar önemli.

    YanıtlaSil
  3. Pedro Martinez çok iyi bir koç bence takım kötü olsada ayakta tutuyor

    YanıtlaSil
  4. gayet iyi sayılır oyunculuklarını sergilediler.

    YanıtlaSil
  5. pedro martinez bence eurolig te ki en etkili koçlardan biri kim ne derse desin

    YanıtlaSil
  6. Şimdi Matt Janning'i de alıyorlar. Hücum güçleri biraz daha artacak. Farklı bir Baskonia izleyeceğiz sezonun geri kalanında

    YanıtlaSil