8 Kasım 2017 Çarşamba

Adas Juskevicius tek çeyrekte alev aldı

Bu akşam 7 Days Euro Cup'ta Litvanya ekibi Lietkabelis ve Karadağ temsilcisi Buducnost arasında oynanan karşılaşma basketbol sahalarında çok az gördüğümüz bir performansa sahne oldu. Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Litvanya temsilcisinde Adas Juskevicius ilk çeyrekte 4 dakika içine sığdırdığı 7/7 üçlükle görülmesi zor bir istatistiğe imza atarken takımının ilk çeyreği 31-13 önde kapatmasında önemli rol oynadı. 

Adas Juskevicius

Karşılaşmanın 3.5 dakikasını 6-2 önde geçen Lietkabelis'te bu 3.5 dakika içinde iki 3 sayılık atış deneyip kaçıran Juskevicius, ilk üçlük isabetini 3.5 dakika sonunda bulurken, bundan sonraki 4 dakika içinde arka arkaya denediği tam 7 üçlükten isabet sağlayarak takımı adına 21-3'lük bir seriyi tek başına yakaladı. Çeyreği ev sahibi ekip 31-13 önde kapatırken 21 sayı Juskevicius'un üçlüklerinden geldi. 



30 dakika sahada kalan Juskevicius maçı da 9/13 üç sayı isabeti ile 31 sayı - 4 ribaunt - 5 asistle tamamlayıp karşılaşmanın en skorer ismi olurken, Lietkabelis farkı koruyamayıp final periyoduna 61-63 geride girmesine rağmen, sahadan 86-79 galip ayrılan taraf oldu. 

5 yorum:

  1. Adas Juskevicius bence harika bir oyuncu müthiş bir oyun ortaya koydu tek çeyrek yetti ona

    YanıtlaSil
  2. oldukça ilginç bir başarı ile sonlanmış

    YanıtlaSil
  3. Adas Juskevicius bu başarıyı devam ettirirse daha iyi yerlerede gelir.

    YanıtlaSil
  4. Adas Juskevicius gerçekten çok süper oynadı.Onun kadar iyi oynayan yoktu bu oyunu.

    YanıtlaSil
  5. adamın böyle olacağı başında belliydi. Daha da yükselecek bak bu adam. Bu ismi unutmayın. Adas juskevicius

    YanıtlaSil