12 Kasım 2017 Pazar

Bandırma Kırmızı'lı gençler seriye devam

Takipçilerimizin de bildiği üzere kadro yapısı nedeniyle TBL'de en yakından takip ettiğimiz ekip olan Bandırma Kırmızı'da sezon başındaki dört maçlık mağlubiyet serisi sonrası yükseliş devam ediyor. Üst üste 4 maç kaybettikten sonra 89-82'lik Petkim galibiyetiyle kötü gidişe dur diyen Bandırma ekibi, 85-70'lik Samsun BSB  ve 79-77'lik Düzce Belediye galibiyetleri sonrası bu hafta da Yalova Group Belediye'yi 88-84 mağlup ederek sekiz maçtaki galibiyet sayısını dörde yükseltti. Bu galibiyetle puan sıralamasında 10.sıraya kadar yükselen Bandırma Kırmızı düşme potasından uzaklaşmanın yanında, yükselen formuyla önümüzdeki haftalarda Play-Off yarışı için de umut verdi. 

TBL | Yalova Group Belediye - Bandırma Kırmızı

Yalova Group Belediye deplasmanında alınan 88-84'lük galibiyette Erxhan Osmani 24 sayı - 12 ribaunt- 3 top çalma ve 2 blokluk performansıyla galibiyette önemli rol oynarken, Şehmus Hazer 20 sayı - 5 ribaunt, Eray Akyüz 19 sayı - 3 ribauntla Erxhan'ın en büyük destekçileri oldular. Son 2 dakikaya 83-68 ile 15 sayı farklı önde girmesine rağmen, süreyi kullanma amaçlı dengesiz hücumlar ve top kayıpları sonrası Starks'ın sayılarıyla farkın 3 sayıya kadar inmesine engel olamayan Bandırma Kırmızı, Eray Akyüz'ün serbest atış çizgisinden yüzdeli isabetleriyle sahadan galip ayrılmasını bildi. Maç boyunca rakibine 37-27 ribaunt üstünlüğü sağlayarak ekstra ikinci şans sayıları bulan Bandırma Kırmızı böylece galibiyet serisini dört maça çıkararak ligde 10.sıraya yükseldi. Bandırma Kırmızı önümüzdeki hafta 15.sırada bulunan OGM Ormanspor'u konuk edip, galibiyet serisini beş maça çıkarmaya çalışacak. 

9 yorum:

  1. yükselişe devam etmesi sevindirici bir durum

    YanıtlaSil
  2. İlk dort maglubiyet sinrasi tiparlayamayacagini dusunmustum ama suan iyi gidiyor

    YanıtlaSil
  3. Bandırma Kırmızı sezona ne kadar kötü başlasada iyi toparladı. Gidişatı bozmazlar umarım.

    YanıtlaSil
  4. İyi oynuyorlar.Hep böyle iyi oynasalar keşke

    YanıtlaSil
  5. Genc oyuncularin bu sekilde oynamasi tabi bizlerin gelecegi icin basari. Ama sureklilik gerekli

    YanıtlaSil
  6. Bandırma kırmızıdan bu performansları beklemiyordum. Bu sezonun en kötülerinden gibi başladılar. Şimdi baya iyi oldular.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bir bandırmalıolarak takip ediyorum ancak toparlanmasını beklemiyordum. supriz oldu

      Sil
  7. İlk 4 maçında rakipleri zordu, şmdi iyi bir seri yakaladılar bakalım gelecek maç nasıl olacak.

    YanıtlaSil
  8. Bir yabancı katkısıyla oldukça iyi bir ritm yakaladılar. Gençlerimiz için çok iyi tecrübe oluyor. Seneye 1-2 tanesini Banvit'te görebiliriz umarım.

    YanıtlaSil