25 Nisan 2016 Pazartesi

Granger ve Roll'dan seri sonu

Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes ve Demir İnşaat Büyükçekmece formaları giyen Jayson Granger ve Michael Roll bu hafta takımlarının oynadıkları maçlarda sezon başından beri sürdürdükleri serilerine son verdiler. İki oyuncu da sezon başından beri forma giydikleri tüm BSL maçlarında asist yaparak elde ettikleri serileri bu haftaki maçları "0" asist ile kapatarak sonlandırdılar. 


Anadolu Efes'in Uruguay'lı guardı Jayson Granger bu hafta Fenerbahçe'ye 69-73 kaybettikleri maçta 25 dakika süre almasına rağmen attığı 10 sayı haricinde takım arkadaşlarına sayı pası veremedi ve 23 maçlık asist serisine son verdi. Granger bu sezon 4.3 asist ortalaması yakalamıştı. 

Demir İnşaat Büyükçekmece forması giyen Michael Roll ise bu sezonki başarılı formunu 4.2 asist ortalaması ve her maç minimum 1 asistlik bir seri ile süslemişti. Roll dün oynanan ve 85-74 kazandıkları Banvit maçında da 21 sayı - 8 ribauntluk performansıyla galibiyetin mimarlarından biri olurken, hücumdaki bu başarılı performansını asist ile taçlandıramayınca forma giydiği 27. maçında ilk kez bir maçı asist yapmadan bitirmiş oldu. 

0 comments:

Yorum Gönder