15 Aralık 2017 Cuma

Ersan'ın sayıları Hawks'ı kurtaramadı

Bu sabah evinde Detroit Pistons'ı konuk eden Atlanta Hawks milli basketbolcumuz Ersan İlyasova'nın 23 sayılık performansına rağmen sahadan farklı mağlup ayrılarak bu sezonki başarısız gidişatını sürdürdü. 105-91 Pistons üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmada Ersan İlyasova 2/4 üç sayı, 10/14 saha içi isabetiyle 23 sayı kaydederken, 4 ribaunt, 1 de asist istatistiğiyle karşılaşmayı tamamladı. Hawks'ta Ersan dışında ayakta kalabilen tek isim 15 sayı - 7 ribaunt ile çaylak John Collins olurken, Atlanta Hawks bu sonuçla 27. maçında 21. mağlubiyetini alarak Doğu Konferansı'nın son sırasında yer almaya devam etti. 

Ersan İlyasova - Atlanta Hawks

Son 1 haftadaki performansıyla bu sezon için bir yükseliş grafiği yakalayan Ersan İlyasova 10 aralıkta Orlando Magic karşısında 9/9 saha içi isabetiyle 26 sayı - 3 ribaunt - 4 asist, ertesi gün New York Knicks karşısında 20 sayı - 4 ribaunt - 2 asist - 2 top çalma - 2 blok kaydetmişti. Cleveland Cavaliers karşısında 7 sayı kaydedip bir nevi aktif dinlenen Ersan bugünkü 23 sayı - 4 ribauntluk performansı sonrası bu hafta maç başına 19 sayı - 3.3 ribaunt - 2.3 asist ortalamaları yakalamış oldu. Ersan'ın sezon ortalamaları ise 8.6 sayı - 4.6 ribaunt - 1.1 asist şeklinde. 

9 yorum:

  1. Ersan ilyasova hep kaybeden takımlarda oynamaya alıştı. Savunma yapmayan sadece hücumu düşünen takımlarda skor etkinliği ve ribaunt sezgisiyle iş yapıyor. Bu sezon Hawks da o hale geldi. Nerede iki sezon öncesinin Hawks'ı!

    YanıtlaSil
  2. bence ersan güzel oynadı ama kısmet işte galibiyet olmadı ne yapalım önümüzdeki maçlara bakalım

    YanıtlaSil
  3. Ersan elinden geleni yaptı fakat takım çok ruhsuzdu

    YanıtlaSil
  4. Ersan ilyasova çok iyi oynuyor bence ribaund ortalamaları üst düzeyde bu ara

    YanıtlaSil
  5. Ersan İlyasova hemşehrim Eskişehirli :) 23 sayı - 4 ribaunt gerçekten iyi oyuncu bunu oyundaki performasına bakarak görebiliyoruz.

    YanıtlaSil
  6. adam elinden geleni yaptı ama takımda iş olmayınca ne yaparsan yap...

    YanıtlaSil
  7. Bence yalnis takımda forma giyiyor Ersan ilyasova daha iyi bir takıma gitmeli

    YanıtlaSil
  8. 23 sayı gayet iyi boyle bir ligde. daha iyi bir takımda cokd aha fazlasını yapacağından eminim

    YanıtlaSil
  9. ersan kurtul bu takımdan kurtar oğlum kendini

    YanıtlaSil