13 Ağustos 2017 Pazar

NBA 2K 2018 savaşlarında yeni bölüm

NBA 2K 2018, henüz piyasaya sürülmeden, kuruluşun açıklamaya başladığı oyuncu özellikleri ve sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarla reklamını oldukça yapıyor. Oyuncularının bir kısmının da bu özellik ve fotoğrafları fazla ciddiye alması ilginç tartışmaların yaşanmasına neden olurken, bazı oyuncular kendine biçilen değer ve overall ratingleri beğenmediklerini ya da başka oyuncuların ratinglerinin abartı olması yönünde açıklamalar yaptılar. Son olarak da çaylaklar Lonzo Ball ve John Collins arasındaki tartışma, Collins'in olgunluk gösterip olayı alttan almasıyla fazla büyümeden önlenmiş oldu.



Birkaç gün önce Atlanta Hawks'ın bu sezon adını oldukça duyuracağını tahmin ettiğim çaylak uzunu John Collins'in twitter accountunda (@jcollins20_) üstteki fotoğrafı paylaşması ve NBA 2K 2018 resmi sayfasının (@NBA2K) bunu retweet yapması tartışmaları başlatan olay olmuştu. Bu paylaşım üzerine Los Angeles Lakers'ın 2 numaralı draft pick'i Lonzo Ball, takım arkadaşı Brandon Ingram'ın bu fotoğrafta yer almasından hoşlanmamış ve firmaya 24 saat vererek fotoğrafı kaldırmadıkları takdirde bir müşterisini kaybedeceklerini belirtmişti. 



NBA 2K 2018'ten fotoğrafı kaldırma doğrultusunda bir adım gelmese de, konuyu büyütmemeye yönelik adım Hawks çaylağı John Collins'ten geldi. Lonzo Ball'un tepkisini gören Collins, yine twitter yoluyla yeni bir paylaşım daha yayımlayarak (üstteki resim) bu kez Ingram'ın kendisini poster yaptığı bir fotoğraf paylaşarak bu tip şeylerin çok da fazla ciddiye alınmamasına yönelik mesaj atarken, belki de bu vesileyle tartışmanın çok da fazla büyümemesini sağladı. 

0 comments:

Yorum Gönder