1 Eylül 2018 Cumartesi

Cedi Osman Cavaliers ilk beşinde

NBA 2K19 - Cleveland Cavaliers - Cedi Osman

Bu hafta içi NBA 2K19 ilk beşlerinin ratinglerinin sosyal medyaya sızması büyük ilgi çekerken, Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcumuz Cedi Osman'ın takımının ilk beşinde yer alıyor olması bizleri heyecanlandırdı. Geçtiğimiz sezon ortasında Cavaliers'ın yeniden yapılanma sürecinde zaman zaman ilk beşte forma şansı bulan; fakat Play-Off'larda rotasyon dışında kalan Cedi, LeBron James'in Lakers'a gidişi sonrası NBA 2K19 yapımcıları tarafından Cavaliers ilk beşine layık görüldü. Yeni sezonda Cedi'nin Cavaliers'ta ne kadar süre alacağı ya da Cavs forvetine yeni takviyeler yapılıp yapılmayacağı bilinmez; fakat Türk oyunseverler tarafından NBA 2K19'un oldukça rağbet göreceği kesin gibi gözüküyor. 


NBA 2K19 - Cleveland Cavaliers




4 yorum:

  1. Cedi Osman Türk basketbolcuları arasında en sevdiğim oyuncu diyebilirim. Oyunculuğu gerçekten beni heyecanlandırıyor.Cavaliers takımında başarılı işler başaracağından eminim.

    YanıtlaSil
  2. Cedi Osman geçen sezon da oynadığı oyunla karakter gelişimini gerçekten inanılmaz bir seviyeye taşıdı. Uzun yıllar kendisinden söz edeceğimizden eminiz.

    YanıtlaSil
  3. Milli gururumuz diyebilirim bu çocuk için. Geleceği çok parlak bana göre.

    YanıtlaSil
  4. Umarım coach da aynı şekilde düşünür. Şu an bir SF transferi gelmezse iyi dakikalar alabilir ama son dakika takaslarının Cedi'yi benche atması da yüksek ihtimal

    YanıtlaSil