27 Ekim 2011 Perşembe

Efes'e yakışmadı : 79-80

Euroleague temsilcilerimizden Anadolu Efes, C Grubu'ndaki ikinci karşılaşmasında Belçika ekibi Belgacom Spirou'ya kendi sahasında 80-79 yenilerek hayal kırıklığı yarattı. Kurduğu güçlü kadro ile Turkish Airlines Eurolueague'in bu sene İstanbul'da yapıacak Final Four'unun önemli adaylarından biri haline gelen temsilcimiz seyircisi önüne çıktığı ilk maçta zayıf rakibine yendilmekten kurtulamadı. Maç boyunca oldukça tutuk görünen Anadolu Efes'te Vlado İlievski son hucümdan yararlanamayınca deplasman ekibi Belgacom karşılaşmadan galip ayrıldı.
Belçika temsilcisi ilk periyodu 24-15, devreyi de 32-28 önde geçerken, üçüncü periyot sonunda da skorbordda 60-56'lık Belgacom Spirou üstünlüğü vardı. Heyecanlı ve çekişmeli geçen son periyodun son dakikasına 76-76 eşitlikle girilirken, son hücumdan Vloado İlievski ile yararlanamayan Anadolu Efes karşılaşmadan 80-79 yenik ayrıldı.
Belgacom Spirou'da Caleb Green 18 sayı, 4 ribaund ile oynarken, eski Telekomlu Demond Mallet 14 sayı, 5 ribaund, 2 asistlik bir performans sergiledi. Anadolu Efes'te ise ayakta kalan tek isim 21 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile Ersan İlyasova oldu.

0 comments:

Yorum Gönder