11 Eylül 2018 Salı

NBA 2K19 piyasaya çıktı

Beklenen gün geldi. NBA 2K19 piyasaya çıktı. Günlerdir hakkında medyaya sızan ön bilgileri ve trailer'larını takip ettiğimiz NBA 2K serisinin yeni oyunu bugün itibariyle satışa sunuldu. Oyun piyasasındaki yirminci senesinde iddialı bir şekilde basketbol ve oyunseverlerin karşısına çıkan NBA 2K19'un kapağında ise Milwaukee Bucks'ın yıldızı Giannis Antetokounmpo yer alıyor. 

NBA 2K19 - logo

20. seneye özel, kapağında LeBron James'in bulunduğu bir de special edition'ı bulunan oyunu Play Station Network, XBox Live ve Steam üzerinden edinebilirsiniz. NBA 2K19 resmin sayfası üzerinden orijinal versiyonunu satın alabileceğiniz oyunla ilgili detayları da önümüzdeki günlerde paylaşacağız. NBA 2K fanlarını da sorularıyla ve yorumlarıyla sayfamıza bekliyoruz. 

3 yorum:

  1. oyun dinamikleri biraz daha gelimiş. özellikle hucüm dinamiklerinde yapılan yenilikleri ben beğendim fiyatı biraz pahalı ama dolar kuru malum.

    YanıtlaSil
  2. oyunu bugün oynama fırsatım oldu. my career modundaki vc sistemine güzel bir değişiklik getirmişler. maç sonunda daha rahat ve çok vc kazanabiliyoruz.

    YanıtlaSil
  3. Nba dışında basketbol oyunu var mı bilmiyorum ancak nba gerçekten çok kaliteli grafiklere sahip. Özellikle ben basketbol oyununu futbol oyununa tercih ediyorum. Çok daha gerçekçi oynanışa sahip. Yapabildiğiniz hareketlerin sonu yok

    YanıtlaSil