8 Temmuz 2018 Pazar

2018 NBA Draftı'nın zirvesindeki ilk maçta kazanan Ayton oldu

2018 NBA Draftı'nın 1 ve 2 numaraları seçimlerini bu sabah NBA Summer League'te karşı karşıya getiren maçta kazanan Deandre Ayton'lu Phoenix Suns oldu. Phoenix Suns'ın Sacramento Kings'i 71-63 yendiği ve 2018 NBA Draftı'nda 1 numaradan seçilen Deandre Ayton ve 2 numaradan seçilen Marvin Bagley III'in (bire bir matchup olmasalar da) sık sık pota altında karşı karşıya geldiği NBA Summer League maçında Ayton pota altını domine edip 8/11 saha içi isabetiyle 21 sayı - 12 ribaunt'luk bir performans sergilerken Suns'ın galibiyetinde baş rolü oynadı. 

Deandre Jordan vs Marvin Bagley

Marvin Bagley ise Ayton'un pota altı dominasyonunu durdurmakta yetersiz kalsa da, daha hareketli ve atletik gözükürken, karşılaşmayı 5/13 saha içi isabetiyle 15 sayı - 7 ribauntla tamamladı. Henüz iki takımın da Yaz Ligi kadrolarıyla mücadele ettiği ve birbirine alışkın olmayan isimlerin sahada yer aldığı bir maç olduğu fazlasıyla hissedilen karşılaşmada, her ne kadar iki takım da topu Bagley & Ayton ikilisine indirmekte zorlanıp top kayıpları yapsa da, özellikle Ayton'un performansı bu ikilinin NBA kariyerleri için henüz ilk günlerden olumlu bir izlenim edinmemizi sağladı.

3 yorum:

  1. çekişmeli maç oldu hangi tarafın net kazanacağı belli olmazken ayton ile zirve oldu

    YanıtlaSil
  2. maç başlarda çekişmeli olsa da sona doğru ayton ağırlığını koydu rahat bir maç aldı.

    YanıtlaSil
  3. muhtemelen geçen seneki kadar derin değil ama üst sıraların daha yetenekli olduğu bir draft sınıfı. derinlik oluşturabilecek oyuncular: potter jr. ve trae young.
    dolaylı yoldan ikisinin bu draftın en yeteneklisi olduğunu söyleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil