8 Mart 2018 Perşembe

Banvit gençleriyle avantajı yakaladı

FIBA Basketball Champions League TOP16 turunda deplasmanda Fransız Nanterre takımıyla karşılaşan Banvit, sahadan 74-66'lık skorla galip ayrılarak kendi sahasındaki rövanş maçı öncesinde çok önemli bir avantaj elde etti. Banvit'te 18 sayı ile takımı sürükleyen isim Gasper Vidmar olurken, Bandırma ekibinin genç yıldızlarından Şehmus Hazer ve Rıdvan Öncel de performanslarıyla galibiyette önemli rol oynayarak bir kez daha isimlerinden söz ettirdiler. 

Şehmus Hazer - Banvit

Karşılaşmada 17 dakika süre alan Şehmus Hazer özellikle 11.5 dakika süre aldığı ilk yarıda takıma kattığı enerji ve 9 sayı - 4 ribaunt - 1 top çalmalık performansıyla alkış alırken, karşılaşmayı da 10 sayı - 4 ribaunt ile tamamladı. Rıdvan Öncel ise karşılaşmada 15 dakika süre alma şansı bulurken 3/3 saha içi isabeti ve 7 sayılık performansıyla Banvit'in galibiyetine önemli katkıda bulundu. 

Banvit'te Gasper Vidmar 15 sayı - 5 ribaunt - 3 top çalmalık performansıyla en etkili isim olurken, Angelo Caloiaro 12 sayı - 9 ribaunt - 3 asist ve Andy Rautins de 12 sayı - 3 ribauntluk performanslarıyla Şehmus ve Rıdvan'la birlikte galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular. Banvit 8 sayılık galibiyetle çeyrek final için önemli avantaj yakalarken, çeyrek finalistin belirleneceği rövanş maçı 14 martta Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu'nda oynanacak. 

1 yorum:

  1. Banwid ikinci mac icin iyi bir avantaj yakaladi. Bence ikinci macida alir ve yoluna devam eder

    YanıtlaSil