18 Ağustos 2012 Cumartesi

Ezeli rekabette İlkan savaşı

Fenerbahçe Ülker'in İlkan Karaman için Türkiye Basketbol Federasyonu'na lisans başvurusunda bulunmasının ardından Galatasaray ve Fenerbahçe arasında kızışan ortam tüm gerginliğiyle devam ediyor. Geçtiğimiz sezonu Pınar Karşıyaka formasıyla geçiren İlkan'ın, yeşil kırmızılı ekiple kontratının sonlanması ardından serbest kaldığını iddia ederek genç uzunla anlaşan Fenerbahçe Ülker, anlaşmanın hukuki açıdan bir engeli olmadığını iddia ederken, Galatasaray Medical Park ise İlkan ile geçtiğimiz yaz imzalanmış 5 yıllık bir kontratlarının olduğunu ve bonservisin hala daha kendilerinde olduğunu iddia ediyor. 
Konu bir süre daha hararetli bir şekilde gündemde kalacağa benzerken, görünen o ki kısa zamanda Galatasaray Medical Park da hukuki yollara başvuracak ve kimin haklı olduğu ve İlkan'ın önümüzdeki sezon forma giyeceği takım Basketbol Federasyonu'nun vereceği karardan sonra belli olacak.

1 yorum:

  1. Milli takım eleme maçları öncesi bu söylentilerin çıkması hiç hoş olmadı. İlkan gibi duygusal bir oyuncunun aklına maçlara vermesi biraz zor olabilir

    YanıtlaSil