12 Mayıs 2013 Pazar

TBL'de yenmedik takım bırakmadılar

Beko Basketbol Ligi 2012-2013 sezonunda normal sezon kalan erteleme maçları dışında tamamlanırken, ligdeki 3 takım tüm takımlara karşı en az 1 galibiyet alarak önemli bir başarıya imza attılar. Normal sezonu lider tamamlayan Galatasaray Medical Park, ikinci Banvit ve erteleme
maçları sonunda beşinci sıraya yerleşecek olan Pınar Karşıyaka bu sezon karşılaştıkları tüm ekipleri en az 1 kez yenme başarısı gösterdiler.
Lider Galatasaray Medical Park sezon boyunca sadece 3 yenilgi alırken, ikinci devre boyunca yaptığı tüm maçları kazanarak bu başarısını perçinledi. Sarı kırmızılılar aldıkları 3 yenilginin tamamını deplasmanda alırken sadece 1'er kez Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka ve Banvit'e yenildiler. Ligi 5 yenilgi ile tamamlayan Banvit de tüm takımları en az 1 kez mağlup ederken kendi sahasındaki tek yenilgisini aldığı Pınar Karşıyaka'yı deplasmanda mağlup etme başarısı gösterdi. Pınar Karşıyaka'da ligde aldığı 7 yenilginin tamamını farklı takımlara karşı alırken bu hafta içi oynanan maçta Anadolu Efes karşısında galibiyete uzanarak tüm rakiplerini en az 1 kez mağlup etmiş oldu.
Ligin zirvesinde yer alan diğer iki takımdan Fenerbahçe Ülker sezon boyunca Anadolu Efes'i, Anadolu Efes ise Galatasaray Medical Park'ı yenme başarısı gösteremediler.

0 comments:

Yorum Gönder