17 Mayıs 2012 Perşembe

Kartal'dan dev adım: 81-72


Beko Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final serisi ikinci maçında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Galatasaray Medical Park'ın konuğu olan Beşiktaş Milangaz, zorlu micadeleden 81-72 galip ayrıldı ve seride durumu 1-1'e getirerek saha avantajını eline geçirdi. Maçın büyük bölümünü Arroyo, Hawkins, Serhat, Erceg ve Ersin'den oluşan 5 kişilik rotasyon ile oynayan siyah beyazlılar, diğer iki yabancıları Kemp ve Bonsu'ya 5'er dakika süre vermelerine rağmen sahadan galip ayrılmasını bildiler ve seride önemli bir avantajı ellerine geçirdiler. 

Maçın ilk çeyreğini 21-17, devreyi de 40-39 önde tamamlayan Galatasaray Medical Park, üçüncü periyodun başında Erceg ve Serhat ile gelen 0-10'luk Beşiktaş Milangaz serisine engel olamayınca Beşiktaş skordaki üstünlüğü eline geçirde ve son 10 dakikaya da 58-53 önde girdi. Final periyodunda da özellikle Hawkins ile bulduğu sayılarla etkili olan siyah beyazlılar sahadan 81-72 galip ayrılarak seride durumu 1-1'e getirdiler. 
Beşiktaş Milangaz'da David Hawkins 24 sayı, 6 ribaund, 4 asist, Zoran Erceg 21 sayı, 4 ribaund, Serhat Çetin ve Carlos Arroyo da 13'er sayıyla mücadele ederlerken, Galatasaray Medical Park'ta ise Boris Savovic 17 sayı, 7 ribaund, Göksenin Köksal 13 sayı, Jamon Lucas Gordon da 12 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile karşılaşmayı tamamladılar.

4 yorum:

  1. ilk maçta topun hezimetine uğramıştık bu maçta mükemmel oyunla yine devirdik galatasarayı

    YanıtlaSil
  2. bir beşiktaşlı olrak çok sevidim. beşiktaş ile efes takımlarının birleştirileceği söyleniyor.

    YanıtlaSil
  3. Beşiktaş 3. kupayı da alma yolunda emin adımlarla ilerliyor

    YanıtlaSil
  4. resimdeki serhat çetin maçta beşiktaşın yenilmesi için herşeyi yapsa da beşiktaş galip geldi. galatasaraya hızlı oyun şansı tanılmadığı zaman çok rahat kazanılır.

    YanıtlaSil