1 Mayıs 2012 Salı

Aliağa Banvit'i mi istedi?

Beko Basketbol Ligi'nin son hafta maçında sahasında Galatasaray Medical Park'a 83-85 yenilerek ligi yedinci sırada tamamlayan Aliağa Petkim'in bu yenilgisi basketbolseverlerin akıllarını karıştırdı. Aliağa ekibinin son periyotta 10 sayı öndeyken, bir anda hücumda bocalayarak
dengesiz hücumlar ve akıl almaz top kayıplarıyla sahadan yenik ayrılması "Acaba Aliağa Petkim Play-Off'ta Galatasaray ile eşleşmemek için bilerek mi yenildi?" sorularını akıllara getirdi. Aliağa Petkim karşılaşmayı kazansa kendi sırası değişmeyecek; fakat Galatasaray Medical Park liderlikten ikinciliğe gerieleyeceği için, Aliağa Petkim'in Play-Off ilk turundaki rakibi Galatasaray olacaktı. Aliağa Petkim'in yenilmesi sonrası ise Galatasaray sezonu lider kapattı ve Aliağa Petkim ikinci sıradaki Banvit ile eşleşti. 
Hatırlatmak gerekirse Aliağa Petkim, ligin ilk yarısında Aliağa'da oynanan maçta Banvit'i 70-65 yenerek 9 maçlık galibiyet serisine son vermiş, Bandırma'daki maçta ise 3 eksikle gittiği deplasmandan 101-77'lik yenilgi ile ayrılmıştı.

3 yorum:

  1. taktik olarakmı yenildiler şimdi.

    YanıtlaSil
  2. Mantıklı. Galatasaray yerine Banviti tercih etmişlerdir.

    YanıtlaSil
  3. Kesin birşey bilmeden itham etmek doğru olmaz ama kulağa saçma gelmiyor en azından. Akla gelen ihtimallerden biri.

    YanıtlaSil