1 Mayıs 2012 Salı

Ceyhun Yıldızoğlu ile yollar ayrıldı


Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı baş antrenör Ceyhun Yıldızoğlu ile yollarını ayırdı. İşte Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesinde konuyle ilgili yapılan basın açıklaması...


Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı’nda son iki sezondur baş antrenörlük görevini yürüten Sayın Ceyhun Yıldızoğlu ile kulübümüzün yolları ayrılmıştır.
Sayın Ceyhun Yıldızoğlu göreve başladığı 2010-11 sezonundan itibaren Kulübümüz ile çok uyumlu bir çalışma yürütmüştür. Bu dönemde Sayın Yıldızoğlu’nun yönetiminde gerçekleştirilen altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Orta ve uzun vadede bu anlamlı çalışmaların somut göstergelerini daha çok göreceğimize dair inancımız tamdır.
Milli Takımımızda da baş antrenörlük görevini yürüten Sayın Ceyhun Yıldızoğlu ile Kadın Basketbol Takımız bu dönemde iki Türkiye Kupası ve bir Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci tatmıştır.
Sayın Ceyhun Yıdızoğlu’na bugüne kadar Kulübümüze yaşattığı başarılar ve her şeyden önemlisi Galatasaraylı duruşunu şahsında ve sporcularımızda en doğru şekilde yansıttığı için en samimi duygularımızla teşekkür ederiz.
Galatasaray Spor Kulübü 

1 yorum: