1 Şubat 2012 Çarşamba

EuroChallenge'da Kaf Kaf üzdü Kartal sevindirdi

EuroChallenge Cup TOP 16 gruplarında dün oynanan maçlarla dördüncü hafta geride kalırken, temsilcilerimiz haftayı bir galibiyet bir mağlubiyet ile kapattı. K Grubu'ndaki temsilcimiz Beşiktaş Milangaz, Çek Cumhuriyeti'nde karşılaştığı BK Pardubice
takımını 69-76 yenerek gruptaki üçüncü galibiyetini alarak lider Fuenlabrada'yı takibini sürdürdü. Çekişmeli geçen ilk devreyi 34-35 önde kapatan Beşiktaş, ikinci devrede rakibine üstünlüğünü kabul ettirip sahadan 7 sayı farkla galip ayrıldı. Adam Morrison 26 sayı ile Beşiktaş'ın en skoreri olurken, Ersin Dağlı 14 sayı, 6 ribaund, Pops Mensah Bonsu 12 sayı, 12 ribaund, 3 blok ve David Hawkins de 10 sayı, 5 ribaund ile karşılaşmayı tamamladılar. Çek ekibinde ise Marcus Arnold 27 sayı, 9 ribaund ile mücadele etti.
Kupada ülkemizi L Grubu'nda temsil eden Pınar Karşıyaka ise kendi evinde beklemediği bir yenilgi aldı. Galibiyetsiz olarak grubun dibinde yer alan Rus temsilcisi Triumph Lyubertsy'i konuk eden Kaf Kaf ilk yarıda bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamayınca devresini 31-42 geride tamamladığı maçta sahadan 77-79 yenik ayrıldı ve kendi evinde üst üste ikinci yenilgisini aldı. Pınar Karşıyaka Rus ekibinin üç etkili ismi Artem Kuzyakin (26 sayı), Kyle Landry (24 sayı, 10 ribaund) ve Dmitry Kulagin'i (18 sayı, 5 asist) durduramazken, Kaf Kaf'ta Mire Chatman 14 sayı, 9 ribaund, Goran Ikonic 16 sayı ve Jovo Stanojevic 15 sayı, 9 ribaund ile oynadılar.

0 comments:

Yorum Gönder