5 Ocak 2020 Pazar

Cedi'nin sezon rekoru Cavaliers'a yetmedi

Milli basketbolcumuz Cedi Osman bu sabaha karşı Cleveland Cavaliers'ın Oklahoma City Thunder ile oynadığı maçta bu sezonun en yüksek kişisel skorunu üretmesine rağmen, Cavs'in sahadan 106-121 mağlup ayrılmasına engel olamadı. Maça ilk beşte çıkıp sahada 35 dakika kalarak 2/4 iki sayı, 5/9 üç sayı ve 3/4 serbest atış isabeti kaydeden Cedi Osman 22 sayı - 4 ribaunt ile başarılı bir maç geçirmesine rağmen Cavaliers'ın yenilgisini önleyemedi. 

Cedi Osman kişisel sezon istatistiklerinde de 10.5 sayı - 3.3 ribaunt - 2.1 asiste ulaştı. Son 3 maçta 12/21 üç sayı isabeti kaydeden Cedi, böylece bu sezonki üç sayı yüzdesini de %39'a çıkararak üç sezonluk NBA kariyerinin en yüksek üç sayı istatistiğini yakalamış oldu. 


Cedi Osman, Cleveland Cavaliers'ın Oklahoma City Thunder'a 106-121 mağlup olduğu maçta 30 sayı - 5 ribauntla oynayan Collin Sexton'dan sonra en skorer oyuncu olurken, Darius Garland da 20 sayı - 7 asistle karşılaşmayı tamamladı. Thunder'da ise Dennis Schroder benchten gelip 22 sayı kaydederek en skorer oyuncu oldu. 

Collin Sexton'ın en skorer oyuncu olmasına rağmen topu sürekli elinde tutup takım oyununu hiçe sayan yapısı ise sonunda Kevin Love'un maç içinde tepkisine neden oldu. Kevin Love her ne kadar maç sonrasındaki açıklamasıyla bu durumu inkar etse de, maç içinde Sexton'a verdiği tepki Cavaliers'taki takım içi uyumsuzluğun ve problemlerin bir göstergesiydi.

0 comments:

Yorum Gönder