21 Ocak 2018 Pazar

Sertaç Şanlı kariyer istatistiklerini katladı

BSL All-Star 2018 ING Bank 3 sayı yarışmasında performansı belki de en çok merak edilen isim olan Beşiktaş Sompo Japan uzunu Sertaç Şanlı, yarışmadaki performansıyla tüm profesyonel kariyerinde attığı üç sayı isabetinin iki katından fazla 3 sayı isabeti sağladı. Çizgi gerisinden 16 isabet sağlayıp finale kalamayan Sertaç, buna rağmen sahada çok izlemediğimiz dış şutlarındaki yeteneğini kanıtlamış oldu. 

BSL All-Star 2018 Sertaç Şanlı

Bugüne kadar 2010/2011 sezonundan beri devam eden Basketbol Süper Ligi kariyerinde 7/31 üç sayı isabeti yakalayan ve  bu sezon da 1/3 ile üç sayı deneyen Sertaç Şanlı, 8 sene içinde sadece 7 üç sayı isabeti kaydedebilmişti (Öyle ki, ligin resmi hesabı olmasa, Sertaç'ın 3 sayı denerken çekilmiş, habere ekleyecek bir fotoğrafını bile bulamayacaktık). Bugün ise ING Bank 3 sayı yarışmasında denediği 24 şuttan (son şut için zamanı yetmedi) 16 puan çıkarabilen Sertaç böylece tüm kariyer toplamının iki katı kadar üç sayı isabeti sağlamış oldu. 

5 yorum:

  1. Sertaç Şanlı bir anlamda zirveyi gortmus. soy ismi tanıdık geldi bir donem tuncay sanlı vardı. umarım onun gibi kariyerinde hatalar yapmaz

    YanıtlaSil
  2. yetenekli bir oyuncu kendisini kanıtlamasına gerek yok

    YanıtlaSil
  3. seneye güzel bir takıma gidecek bu çocuk demedi demeyin.

    YanıtlaSil
  4. Aslinda iyi oyuncularimiz var. Dunya siralamalarinda daha guzel yerlere gelmemeiz icin hic bir nden yok diyebilirim

    YanıtlaSil
  5. iyi bir basketçi profili sergiliyor Sertaç Şanlı gelecekte böyle giderse iyi yerlere gelir

    YanıtlaSil