10 Aralık 2014 Çarşamba

Doğuda deplasman Bulls'tan sorulur

NBA'de normalde sezonun yaklaşık dörtte birlik dilimi geride kalmışken, Doğu Konferansı takımlarından Chicago Bulls deplasman karnesiyle dikkatleri üzerine topladı. Genel toplamda 20 maçta 12 galibiyet ve %60'lık gailbiyet yüzdesiyle konferansta beşinci durumda yer alan Bulls, kendi sahasında düşük bir galibiyet yüzdesi elde etmesine ragmen, deplasman turundaki başarılı sonuçlar sonrası üst sıralarda yer alıp "her ne kadar daha konuşmak için erken olsa da" Play-Off potasında iddialı hale gelmeyi başardı.
 
 
İç saha performansına baktığımızda oynadığı 7 maçın sadece ikisini kazanabilen Bulls, bu galibiyetleri Magic ve Pistons karşısında alabildi. Deplasmanda oynadığı 13 maçın ise 10'unda sahadan galip ayrılan Boğalar, bu istatistiğiyle Doğu Konferansı'nın en iyi deplasman yüzdesine sahip takımı haline geldi.
Direksiyonda Derrick Rose'un basketbol zekası, Jimmy Butler'ın her geçen gün artan performansı , pota altında Gasol ve Noah'ın yıldırıcılıkları, Dunleavy, Mirotic, Hinrich gibi skorer isimlerin varlığıyla Play-Off'lara olabildiğince üst sıralardan girmek isteyen Chicago Bulls, ilerleyen günlerde kendi sahasındaki performansını da geliştirebilirse Doğu Konferansı'nın iddialı ekiplerinden biri haline gelecektir.

0 comments:

Yorum Gönder