22 Ocak 2013 Salı

Galatasaray'da David Hawkins şoku!


Galatasaray Medical Park'ın yıldız oyuncusu David Hawkins'in BBL 12.haftasında Royal Halı Gaziantep BŞB maçında alınan idrar örneğinde yasaklı maddeye rastlandığı belirtildi. Basketbol camiasında şok etkisi yaratan gelişme sonrası akıllara ABD'li yıldızın geçmişte Roma'da oynarken adının benzer bir olayla anılması ve 3 ay men cezası alması gelirken, hatırlanacağı üzere sarı kırmızılıların baş antrenörü Ergin Ataman'ın adı da Anadolu Efes'in başındayken (Kerem Gönlüm vakasında) doping ile anılmıştı.

Olayla ilgili bilgiler henüz çok taze olduğundan detaylı bir haber yapamamakla birlikte olayla ilgili sarı kırmızlı kulübün resmi sitesinde yapılan açıklamayı sizinle paylaşıyoruz.



Galatasaray Medical Park - Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi arasında 22 Aralık 2012 tarihinde oynanan Beko Basketbol Ligi 12. hafta karşılaşmasının ardından takımımız oyuncusu David Hawkins'ten alınan idrar örneğinde WADA'nın yasaklı maddeler listesinde yer alan bir maddenin bulunduğunun tespit edildiği hususu, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından kulübümüze yazılı olarak bildirilmiştir.

Yapılan değerlendirmelerin ardından oyuncu David Hawkins, söz konusu karşılaşma sonrasında alınan B numunesinin de incelenmesi için talepte bulunmuştır.

Almanya'daki Köln Doping Merkezi'nde yapılacak inceleme sonucunun ardından  Kulübümüzce gereken karar verilecektir.

Galatasaray Spor Kulübü

0 comments:

Yorum Gönder