11 Mart 2012 Pazar

Arena'da yeşil kırmızı isyan!


Bugün Karşıyaka Arena'da oynanan Pınar Karşıyaka - Anadolu Efes maçında yeşil kırmızılı taraftarların isyanı vardı! Perşembe günü İstanbul'da oynanan Fenerbahçe Ülker - Pınar Karşıyaka maçının son hücumundaki hakem skandalı sonrası (bknz: ilgili haber ve video) tepkilerini medeni bir şekilde tribüne yansıtan Karşıyakalı taraftarlar maç öncesi ve ilk periyot boyunca, hazırladıkları pankartlar ve tezahüratlarla hakem camiası ve basketbol federasyonunu protesto ettiler. Gözü, kulağı ve ağzı kapalı Üç Maymun'un resmedildiği bir pankart, "Ligler Kupalar Sizin, Basketbol Bizim Olsun" yazılı bir pankart ve siyah bez bayraklarla görsel bir protesto yapan Karşıyakalılar, uzun süre de "Basketbol Katili Türk Hakemleri" şeklinde tezahürat yaptılar. 

Diğer fotoğraflar haberin devamındadır...




2 yorum:

  1. sizlere yakın bir fenerbahçeli yazıyor şuan. hakemler kötü ama objektif olmak lazım biraz da değil mi? herkes biliyor ki fb maçındaki son top telafi düdüğüydü; emir'in 3'lük pozisyonunda dirseğine temasına faul çalınmamasını kastediyorum. biz de karşıyakalıyız ancak bu istanbul takıntısını anlamış değilim. evet bariz hatalar oluyor ama malesef bu biraz afyon haline geldi. kimsenin karşıyakayı dibe çekeyim, istanbullular kazansın derdinde oldugunu sanmıyorum. karşıyaka her yıl ligdeki kalbur üstü 2-3 türkle kadro kurup 6-7 kişiyle maç tamamlayan takım olmaktan kurtulmalı artık. aksi halde her yıl bir istanbul takımına yenilecek, lig sıralamasında istanbullunun arkasına düşecek ve playoff'larda bir istanbulluya elenecek. çok mu garip?

    YanıtlaSil
  2. emir'in pozisyonunu da tekrar izlemek gerek bu durumda tabi. yalnız hatayı hatayla telafi etmek belki fenerbahçelilerin içini rahatlatır; ama hakemler için bir mazeret olamaz. hangi maç olursa olsun. konu erşan kartal olunca karşıyakalıların hassasiyetini anlamak da çok zor olmuyor.

    YanıtlaSil