21 Ağustos 2019 Çarşamba

Technical Faul sekiz yaşında!

Sekiz senedir en sevdiğimiz, en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz. Basketbol yazıyoruz. Technical Faul olarak bundan tam sekiz sene önce ilk yazımızı yazmış ve Eurobasket 2011 öncesi Spor Toto World Cup değerlendirmemizi paylaşmıştık. Aradan geçen dolu dolu sekiz senede 2917 yazıyla sizlerle beraber olduk. Facebook ve Twitter hesaplarımızla sosyal medyada aktif olduk. Fırsatını bulunca deplasman yaptık, Türkiye'deki uluslararası organizasyonları yerinden takip ettik, Euroleague'de farklı şehirler gezdik, özel maçlara davetler aldık, NBA yıldızlarıyla tanıştık, elimizden geldiğince basketbolun içinde ve sizlerle iç içe olmaya çalıştık. Sekiz seneyi tamamladığımız bugün de bu mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Baran Atılgan ve Güz Alpay'ın başlattığı bu serüvende zaman zaman yazılarını paylaşarak bize destek veren Dağhan Duru, Aytaç Akyıldız ve Yetke Okan'a da bu vesileyle teşekkür etmek isteriz. 

Technical Faul sekiz yaşında!

Önümüzdeki dönemde de elimizden geldiğince basketbolu takip etmeye ve bu sporun güzelliklerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Elimizden geldiğince tarafsız olmaya, takvimler elverdikçe maçları canlı takip etmeye ve bütçe elverdikçe de farklı şehirlerde sizlerle beraber olmaya çalışacağız. Bizi Facebook , Twitter ve Instagram hesaplarımızdan da takip etmeniz bu süreçte bizi daha da mutlu edecektir. Umarım 21 Ağustos 2020'de dokuzuncu yılımızı tamamlarken tekrar benzer bir yazıyla beraber oluruz. Tüm takipçilerimize sevgiler...

5 yorum:

  1. Altyapılar ve genç basketbolculara destek veren siteleri her zaman desteklerim. Size de bu nedenle teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim. Umarım bir gün benim oğlum da o seviyeye gelir de onunla ilgili de yazarsınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler desteğiniz ve tebriğiniz için. Elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Oğlunuz için de başarılar.

      Sil
  2. Bir süredir takip ettiğim basketbol haber sitesi. Haber sitesi diyorum çünkü basketbol ile ilgili seçilmiş ve çer çöp olmayan en güzel haberleri buradan takip edebiliyorum. Yazı altlarına yapılan yorumlar bile kaliteli. Technical Faul Blog nice sekiz yıllara bizlerle olsun. Sizlere canı gönülden kalitenizi hiç bozmadığınız için teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Umarım siz de bizi takip etmeye devam edersiniz

      Sil
  3. Technical Faul 8 Yaşında! kutlarım. Bu kadar süre emek vermek takdire şayan. Daha nice seneler olsun inşallah. Bizler de basketbol haberlerini buradan takip etmeye devam edelim.

    YanıtlaSil