5 Ekim 2011 Çarşamba

ULEB Euro Cup'ta elemeleri geçemedik

ULEB Euro Cup ön elemelerinde ücadele eden iki Türk takımı Beşiktaş Milangaz ve Pınar Karşıyaka deplasmanda oynadıkları rövanş karşılaşmalarında istedikleri skorları alamayarak Eruo Cup'tan elendiler. İki takımımız da Avrupa mceralarına Euro Challenge Cup'ta devam edecekler.
İlk maçta İzmir'de Fransa'nın Le Mans takımına 80-73 lük skorla boyun eğen Pınar Karşıyaka, son periyoduna 8 sayı farkla önde girdiği maçta rakibine 80-78 yenilerek elenmekten kurtulamadı. Son periyodun başında Le Mans'ın 10-0 lık serisine engel olamayarak yenilgiyi kabul eden KafKaf'ta Goran Ikonic 21 sayıyla en skorer oyuncu olurken, Mire Chatman 17 sayı, 9 ribaund, 5 asist, Jovo Stanojevic de 16 sayı, 8 ribaund ile oynadılar. Fransız ekibinde ise Alexander Acker 19 sayı, Taylor Rochestie 15 sayı, 10 asist, Sommerville ve Batista ise 14'er sayıyla oynadılar.
Rövanş karşılaşmasına Milangaz Arena'da yakaladığı 8 sayılık avantajla giden Beşiktaş Milangaz ise üçüncü çeyrekte rakibine verdiği 21-2 lik seri sonrası, son hücumda Zoran Erceg ile denediği üçlükten de yararlanamayınca, Belçika'nın Dexia Mons Hainuat takımına 74-63 yenilmekten kurtulamadı. Beşiktaş'ta büyük umutlarla transfer edilen Deron Williams 7 sayı, 7 asist ile hayal kırıklığı yaratırken, Marcelus Kemp'in 18 sayı, 5 ribaundluk performansı galibiyete yetmedi. Belçika ekibinde ise Anthony Slaughter 19 sayı, Ahmad Nivins ise 18 sayı, 9 ribaund ile karşılaşmayı tamamladı.
İki takımımız da Euro Cup'tan elendikten sonra Avrupa Kupaları'na Euro Challenge Cup'ta devam edecekler.

0 comments:

Yorum Gönder