8 Ekim 2015 Perşembe

Kaf Kaf avansı fazla abarttı

Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka arasında oynanan Cumhurbaşkanlığı Kupası maçının ilk beş dakikası tam bir Anadolu Efes fırtınası şeklinde geçti. Sakat olan oyun kurucusu Joe Ragland yokluğunda hücumda çok zorlanan, üst üste top kayıpları yapan, savunmada da pota altında Dunston'ı durduramayan Karşıyaka, ilk beş dakika sonunda bir anda kendini 15-0 geride buldu. 


İkinci çeyrekte gelen 16-3'lük Karşıyaka serisi skoru dengeye getirip maçın son çeyreğin Karşıyaka'nın bir ara 4 sayı farkla öne geçmesi bir ara esprili bir yaklaşımla yeşil kırmızılıların maç başında avans mı verdiği sorusunu akla getirse de Kaf Kaf sonunu getiremedi ve son saniye basketiyle kupayı rakibine kaptırdı. Bu sonuç yine de Karşıyakalı taraftarlar arasında maç içinde zaman zaman  "15 avans, kupa bizim" şeklinde şakaların yapılmasına engel olmadı. 

2 yorum:

  1. Ufuk hocanın soner şentürk ısrarı getirdi 15-0 lık seriyi

    YanıtlaSil
  2. İlk 5 dakika sonrası herkes maç bitti demişti; ama KSK iyi geri döndü. Son topta Granger'ın Gabriel'e attığı fake tüm savunma dengesini bozdu. Ardından da hücum ribaundu ve basket geldi.

    YanıtlaSil